O tânără mămică din Oklahoma, amenințată de polițiști pentru că purta pantaloni prea scurți într-un parc | VIDEO

Publicat: 11/05/2021 | 20:54

Bailey Breedlove, o tânără mămică din Oklahoma, a trăit o experiență urâtă într-o zi care se anunțase a fi una extrem de frumoasă! Potrivit mărturiilor sale, a fost amenințată de polițiști pentru că purta pantaloni prea scurți într-un parc. Câteva dintre scene au fost filmate de partenerul de viață al blondei, iar imaginile au stârnit multă revoltă în rândul americanilor și nu numai.

Bailey Breedlove, amenințată de polițiști pentru că purta pantaloni prea scurți într-un parc

Recent, Bailey Breedlove și-a luat de mână fiica și iubitul și au mers într-un parc din Oklahoma ca să petreacă timp de calitate împreună. După câteva ore bune petrecute în locul superb, tânăra a fost abordată de o polițistă care a luat-o de braț și i-a spus că pantalonii ei sunt prea scurți, relatează jurnaliștii de la The Mirror. Reprezentanta legii i-a cerut buletinul și i-a spus că trebuie să își cumpere alți pantaloni dacă vrea să mai  rămână în parc.

Bailey Breedlove este autistă și, la un moment dat, ea s-a îndreptat spre partenerul ei pentru a primi sprijin. Ulterior, unul dintre ofițeri a avertizat-o că ar putea fi acuzată de “infracțiune penală” dacă nu va părăsi parcul.

La un moment dat, partenerul de viață al femeii a început să înregistreze dialogul purtat de polițistă, după cum puteți observa în clipul de mai jos. Pe imagini se poate observa că aceasta nu își schimbă atitudinea când fiica de 11 ani a lui Bailey Breedlove. Aceasta nu este lăsată în pace, deși, a precizat că vrea să părăsească parcul. Filmarea a fost publicată de ea pe TikTok, unde a devenit virală.

“Literalmente nu este precizat nimic despre lungimea pantalonilor în codul vestimentar al parcului” este mesajul scris de un internaut. Altcineva i-a transmis tinerei mame: “Acest lucru pare mai degrabă hărțuire decât orice altceva. Ar trebui să o dai în judecată!”.

@baileybreedlove970##policeoftiktok ##sixflags ##frontiercity ##bodyshamingpolice ##trending ##donttellmewhattodo♬ original sound – baileybreedlove970

Nu rata: Cum s-a filmat Bianca Maharu alături de noua ei iubită, o vedetă TikTok: “Nimic nu e imposibil!”

Codul vestimentar al parcului în care s-a petrecut incidentul nefericit prevede interzicerea oricărui lucru care conține blasfemie, gesturi obscene, declarații obscene” sau orice considerat a fi jignitor”, dar nu menționează lungimea scurtă sau rochia.

Într-un alt videoclip, Bailey Breedlove a spus că a luat legătura cu reprezentanții parcului cărora le-a povestit experiența oribilă și le-a cerut banii pe bilete, însă, crede că a fost “blocată” pentru că nu a primit niciun răspuns.

Vezi și: “Rețeta” românului care a înnebunit TikTok-ul! El este sosia vedetei din Jurnalele Vampirilor: “Aș fi dispus să…”

Sursa foto: captură video TikTok / baileybreedlove970