O tânără făcea plajă, în momentul în care o femeie s-a apropiat de ea. Motivul din cauza căruia i s-a cerut să părăsească locația

Publicat: 03/05/2021 | 18:54

O tânără a avut parte de o experiență bizară pe o plajă din Hawaii. Aceasta le-a mărturisit internauților pățania prin care a trecut recent.

Savannah Sims a primit sprijin din partea internauților, după ce și-a împărtășit povestea pe platforma TikTok. Tânăra se afla pe plajă în Hawaii, în momentul în care o familie s-a apropiat de ea. Mama i-ar fi ordonat să părăsească locația din cauza costumului de baie inadecvat.

”Tocmai am avut cea mai proastă experiență din Hawaii. M-am întins într-un loc chiar lângă drum, ca să fac plajă, iar această familie iese din mașină și se așează cam aproape de mine. Mama a început să ma denigreze, eu m-am uitat în sus și am întrebat-o dacă este vreo problemă. Iar ea mi-a spus că nu vrea să-mi vadă fundul și altă parte intimă”, a povestit tânăra.

Femeia i-a arătat costumul de baie tinerei, susținând că este unul ”normal” și că nu i se văd părțile intime. Ulterior, aceasta i-a spus să plece de acolo. Ciudat este, însă, faptul că individa purta la rândul ei bikini. Tânăra a fost afectată de cele întâmplate, însă internauții au susținut-o, mărturisind că femeia a fost ipocrită și că de fapt a fost vorba despre altceva la mijloc.

@savysimsyo???? Ik tourists can be a lot when you live in a ##hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared ##sharing ##fyp ##respect ##love♬ original sound – Savannah Sims