Cristina Stan din Iași, bolnavă de cancer, le transmite românilor să stea în casă: ”Eu ce să mai zic? Voi nu puteți rezistați o lună?”

Publicat: 24/03/2020 | 12:52

În ultimele zile au existat foarte multe discuții, în mass-media și în mediul online, referitoare la faptul că mulți romîni, profitînd de vremea frumoasă de acum câteva zile, au preferat să iasă la pimbare sau la iarbă verde, fără să țină cont de recomandările autoritățile în contextul crizei coronavirusului.

Începând de ieri, deplasările sunt interzise – cu excepția situațiilor justificate – în România, în intervalul 22.00 – 06.00, iar asta nu ar trebui să fie, totuși, o ”corvoadă” pentru români. Sunt deja 8 victime în țara noastră, ucise de COVID-19, iar apelurile la responsabilitate sunt nenumărate, indiferent dacă este vorba despre oameni simpli, absolut normali, sau de vedete ale showbizului.

Cristina Stan este bolnavă de cancer și nu își poate explica de ce românii nu pot sta în casă. Iar întrebarea ei este, pe bună dreptate, întemeiată. Fără o distanțare socială, noul coronavirus poate deveni din ce în ce mai agresiv. Iar rezultatele pot fi tragice, așa cum se întâmplă, acum, în Italia sau Spania.

„Cu parere de rau trebuie neaparat sa va scriu cateva cuvinte. Voi nu rezistati o luna in casa ?!! Fara munca… fara sa castigati banuti ! Eu ce as putea sa mai spun…? In tot raul exista si mai rau???? Poate acum intelegeti mai bine unii dintre voi, cei ce ati ignorat lupta mea cu Cancerul???????? Ce inseamna sa nu poti munci… atunci cand esti lovit de soarta. Si eu am fost ca voi, am dominat la perfectiune atat partea feminina, cat si partea masculina, 14 ani de experienta frumoasa, dar s-a terminat.???? Celor putini ce m-ati sustinut vreau sa va multumesc din toata inima????. Dumnezeu sa ne Binecuvanteze pe tot poporul si sa ne faca mai intelepti. ????

(VEZI ȘI AICI: CRIZA MONDIALĂ GENERATĂ DE CORONAVIRUS SE VA ÎNCHEIA PE 12 IULIE 2021. ULTIMA TEORIE A CONSPIRAȚIEI)

”Daca cineva doreste sa o sprijine, o poate face in urmatoarele numere de cont:

STAN CRISTINA – BANCA TRANSILVANIA
Euro RO69BTRLEURCRT0280758001
LEI RO22BTRLRONCRT0280758001
GBP RO27BTRLGBPCRT0280758001 sau PAY PAL criscoppy@yahoo.com ????????????”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…”