O tânără din Iași a încercat să-și ia viața, după ce a fost obligată să întrețină relații sexuale cu 15 bărbați

Publicat: 10/05/2021 | 16:04

Magistrații ieșeni au pus punct unui dosar controversat de trafic de persoane. Cristian Bulgariu și Mihaela Chelariu au fost condamnați la închisoare, după ce au păcălit trei tinere să meargă în Grecia, fiind obligate ulterior să întrețină relații sexuale pe bani.

În 2015, Cristian Bulgariu și Mihaela Chelariu au fost reținuți și acuzați de trafic de persoane. Aceștia au păcălit trei tinere să meargă în Grecia și le-au promis un loc de muncă. Ajunse acolo, fetele au fost obligate să se prostitueze.

Una dintre victime a fost, la un moment dat, încuiată într-o cameră. Tânăra avea voie să iasă doar ca să mănânce sau să meargă la toaletă. A avut și 15 clienți într-o singură zi și a vrut să-și ia viața. Victima a încercat să-și taie venele, dar a fost salvată de Cristian Bulgariu.

”În acea seară, persoana vătămată a fost încuiată în cameră de cei doi inculpați, care i-au luat și buletinul din geantă. Inculpații îi permiteau victimei să părăsească camera doar pentru a merge la toaletă ori la masă. Aceasta a încercat la un moment dat să fugă pe geam, însă a constatat că acesta era bătut în cuie.

Începând din acea zi, persoana vătămată a fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu clienții aduși de inculpați, având 5 – 6 clienți pe zi la început, iar, în următoarele zile, numărul a ajuns și la 15 clienți pe zi. Tarifele percepute de inculpați erau de 30 de euro pentru raport sexual normal sau 50 de euro pentru raport sexual oral și anal”, au spus procurorii ieșeni.

În fața magistraților, ieșenii Cristian Bulgariu și Mihaela Chelariu au refuzat să dea declarații. După ce Tribunalul Iași a decis achitarea lui Cristian Bulgariu și a Mihaelei Chelariu sub acuzația de trafic de persoane, pe motiv că nu există probe că au comis infracțiunea, totul s-a schimbat la instanța superioară.

Astfel, judecătorii de la Curtea de Apel Iași au decis condamnarea lui Cristian Bulgariu la 8 ani, 6 luni și 20 de zile de temniță, în vreme ce Mihaela Chelariu a primit o pedeapsă de 6 ani de pușcărie. În plus, cei doi au fost obligați să achite către două dintre cele trei victime daune morale totale de 8.000 de euro. Sentința este definitivă, potrivit bzi.ro.