O tânără de 23 de ani și-a ucis ambii copii. Răpusă de durere, mama criminalei și-a luat viața

Publicat: 04/02/2020 | 15:49

O tânără de numai 23 de ani a comis o faptă greu de imaginat, și-a omorât ambii copii. Mama fetei a fost îngrozitor de afectată de cele întâmplate, nu a mai putut rezista și a recurs și ea la o soluție extremă.

Conform Mirror Online, Sharon Porton, de 48 de ani, a fost găsită moartă în locuința ei, duminică. Femeia a decis să își pună capăt zilelor pentru că nu mai suporta calvarul în care trăia. Pe lângă șocul că fiica ei a fost capabilă să își omoare proprii copii, ea nu a mai putut face față acuzelor ce i se aduceau.

Femeia trebuia să suporte zilnic comentarii răutăcioase care o făceau vinovată de tragedia întâmplată. Membrii familiei susțin că a fost criticată și atacată fără milă de străini și că nu a putut să mai facă față valului de negativitate intensă.

„A tot fost prin spitale. Se tăia cu lama și n-a mai putut să reziste, așa că a luat o supradoză duminică. Oamenii de pe stradă o arătau cu degetul din cauza celor întâmplate. N-are nicio legătură cu ea, ea nu a făcut nimic greșit. Nu era responsabilă pentru ce făcuse Louise. După ce a aflat ce a făcut Louise, a spus că nu mai este fiica ei”, a declarat una dintre nepoatele ei.

Kerry, nepoata femeii este convinsă că Sharon a cedat sub persiunea ultimelor evenimente din viața ei. Pierderea nepoților și răutate oamenilor au adus-o în pragul colapsului. Mama criminalei nu a avut pe nimeni lângă ea, familia a fost șocată de cele întâmplate și nu i-a acordat prea mare atenție. Presiunea a fost îngrozitor de mare, iar mustrările de conștiță au copleșit-o. Acum familia încearcă să strânga bani pentru încă o înmormântare.