O tânără de 19 ani din Argeș a murit după ce a băut un energizant. Adolescenta fusese la petrecerea de Ziua Femeii

Publicat: 11/03/2020 | 15:29

Melania, o adolescentă din Argeș a murit după ce a băut un energizant la petrecere de Ziua Femeii care a avut loc în comuna în care tânăra locuiește. După ce a ajuns acasă, aceasta a început să se simtă rău, iar mama ei a sunat de urgență la 112.

Tânăra din comuna Aninoasa a murit dumincă seară, chiar sub ochii mamei ei.

„Nu ştim exact ce s-a întâmplat acolo. Duminică, la noi În Aninoasa, a fost serbare dedicată femeilor. Am aflat seara când s-a terminat totul, că fetița asta a murit. Nu am luat încă legatura cu familia ei, dar o sa mă implic, să îi ajut, ei au o situație mai delicată, parinții despărțiți, au o situație materială precară, o sa Îi ajut. Am auzit si eu prin comună că ar fi consumat un energizant. De unde l-a luat? Asta e important de văzut, că o fi fost vechi, cine ştie. Îmi pare tare rau de fetița asta, păcat de tinereţea ei.”, a spus primarul comunei, potrivit Ziar Top de Argeş.

Nu știa nimic de adolescentă cum că ar suferi de o anumită afecțiune, însă starea acesteia s-a înrăutățit radical când a ajuns acasă. Aceasta a acuzat o durere puternică de cap, stări de vomă și amețeală. Nu se știe la cât timp a sunat mama Melaniei la 112, însă când medicii au ajuns, fata era deja în stop cardiovascular.

Medicul de la ambulanță a făcut tot posibilul sa o resusciteze, însă fără rezultat. „A venit repede ambulanța. Doamna doctor a venit cu aparate, au resuscitat-o, dar din ce am auzit de la familie, ea nu a mai dat niciun semn. Cică era deja vânătă. Nu s-a mai putut nimic pentru ea. Nu ştiu pe la cat a început să îi fie rău, că dacă mama ei ştia, suna săraca imediat, dar cine se gândeşte că moare un copil aşa tânăr, e tragedie mare aici în sat la noi.”, a spus un vecin al familiei.

La spital au ajuns şi polițiștii musceleni care au demarat cercetările în acest caz. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transferat la Laboratorul de Tanatologie de la Câmpulung, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei reale a decesului.