O tânără de 19 ani a intrat cu mașina într-o conductă de gaze, la ieșirea din Crevedia către Buftea

Publicat: 18/12/2019 | 13:29

Traficul rutier a fost oprit, miercuri dimineață, pe DN 1 A, Târgoviște-București, după ce o tânără de 19 ani a intrat cu mașina într-o conductă de gaze. (VEZI ȘI: GRAV ACCIDENT ÎN BISTRIȚANĂSĂUD. UN POLIȚIST DE 22 DE ANI A MURIT DUPĂ CE SA IZBIT CU MAȘINA DE UN AUTOBUZ)

Circulația a fost paralizată în zonă din cauza scurgerilor de gaze. Accidentul s-a produs pe DN1 A Târgoviște – București, la ieșirea din localitatea Crevedia către Buftea. Din primele date, o tânără de 19 ani, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în decor și a lovit o țeavă de gaze.

Din fericire, nu au fost victime. Șoferița a scăpat nevătămată și norocul a făcut ca nimeni să nu fie pe marginea carosabilului în acel moment. Pompierii au intervenit rapid pentru a înlătura pericolul. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Unde este restricționat traficul în țară

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, traficul este restricționat pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 67C Novaci – Rânca (Transalpina), judeţul Gorj, restricție care va fi menținută pe toată perioada sezonului rece, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Polițiștii rutieri amintesc că a fost închis și tronsonul Rânca (kilometrul 34+800, județul Gorj) – Obârșia Lotrului (kilometrul 59+800, județul Vâlcea) al DN67C (Transalpina). (NU RATA: FIICA UNUI CELEBRU MILIONAR DIN ROMÂNIAIMPLICATĂ ÎNTRUN ACCIDENT TERIBIL)

Circulația rutieră rămâne închisă pe DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, județul Argeș) până la kilometrul 130+800 de metri (Cabana Bâlea Cascadă, județul Sibiu), în conformitate cu regulamentul de funcţionare a drumului naţional şi din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment.