O tânără de 17 ani a rămas însărcinată cu un băiat de 13 ani! ”A tot insistat să facem amor.”

Publicat: 27/02/2020 | 11:38

O tânără din Windsor, Berkshire, Marea Britanie, a creat haos în jurul ei, după ce fata ar fi povestit că a a rămas însărcinată cu un băiat de 13 ani. Iar după ce a văzut ce scandal produce, aceasta ar fi negat totul.

Leah Cordice, în vârstă de 20 de ani în prezent, este măritată şi angajată la o creşă, însă în urmă cu trei ani tânăra a avut o experiență mai puțin lăudabilă. Aceasta a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 13 ani, în vreme ce ea avea 17 ani. Iar relația acestora a durat mia bine de un an.

Mai mult, fata se afla în stare de ebrietate la momentul în care cei doi au întreținut relații sexuale în casa băiatului.

Potrivit declaraţiilor, după prima partidă de sex, au mai urmat şi altele, două pe lună, chiar şi pe perioada sarcinii, dar şi după.

Iniţial, soţul lui Leah a crezut că bebeluşul este al lui, dar, ulterior, s-a aflat că nu el era tatăl copilului, asta după ce un test ADN a arătat că adevăratul tată este minorul de 13 ani.

„Nu am putut să o refuz. A tot insistat să facem amor, când eu mă jucam în camera mea”, a spus băiatul care ar fi devenit tată la 13 ani.

Tânăra neagă şi acum că ar fi făcut dragoste cu băiatul. Ba chiar a precizat că el este cel îndrăgostit de ea şi nu o lasă în pace.

Deşi spune cu hotărâre că nu băiatul de 13 ani este tatăl copilului, procurorii nu sunt convinşi, astfel că ancheta este încă în desfăşurare.