O tânără avertizează oamenii în legătură cu efectele secundare ale microblading-ului: ”Nu faceți o asemenea greșeală!”

Publicat: 04/05/2021 | 16:10

O tânără a filmat un video pe platforma TikTok pentru a le arăta oamenilor cum arătau sprâncenele ei la patru ani după ce și-a făcut microblading. Clipul a fost vizionat de aproape 670.000 de persoane. Aceasta susține că a făcut cea mai mare greșeală a vieții sale și trage un semnal de alarmă.

Procedura de microblading asigură un efect mult mai fin prin desenarea sprâncenelor fir cu fir și corectarea lor. Firele desenate imită perfect firele reale ale sprâncenei. Melina Tesi și-a împărtășit povestea pe TikTok și avertizează oamenii asupra efectelor secundare ale procedurii, despre care susține ea că nu vorbește nimeni.

În primul an după ce și-a făcut microblading, Melina era fericită cu rezultatul obținut. Ulterior, însă culoarea sprâncenelor a început să se schimbe. Totdată, după ce a decis să-și lase sprâncenele să crească complet, firele nu s-au mai aliniat cu forma ei naturală.

După numeroase încercări eșuate de a îndepărta microbladingul cu o procedură cu laser, tânăra încearcă „Rejuvi” – un alt tratament de îndepărtare. Multe dintre femeile care o urmăresc au mărturisit că au avut parte de același efect secundar, în timp ce altele i-au mulțumit pentru informații și au renunțat astfel la ideea de microblading.

@melinatesiDon’t do it ???? worst mistake I ever made, the removal process is so hard. ##wtfisthat ##eyebrows ##beforeandafter ##microbladedbrows ##tattooremoval ##fyp♬ Who Want Smoke? – Nardo Wick