O tânără a murit pe trecere, lovită de un şofer de 79 de ani. Adriana era însărcinată în 5 luni

Publicat: 13/02/2020 | 19:27

Adriana, o tânără de 27 de ani a murit pe trecerea de pietoni, după ce a fost spulberată de o mașină, condusă de un șofer de 79 de ani. Femeia se căsătoriese în septembriei și era însărcinată în cinci luni. Copilul nenăscut a pierit odată cu ea.

Cumplitul accident a avut loc miercuri pe DN7, în județul Arad, mai exact în localitatea Vladimirescu. Adriana și o altă femeie de 37 de ani traversau strada, în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni, când au fost lovite din plin de un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 79 de ani.

Femeia însărcinată a fost grav rănită, echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să o salveze, începând manevrele de resuscitare de îndată ce au ajuns acolo. A fost transportată de urgență la spital, însă a murit la scurtă vreme după accident. Adriana făcuse nunta în septembrie și se pregătea, alături de soțul ei, să devină mămică. Din păcate, nici pentru făt nu s-a putut face nimic, sarcina fiind insuficient dezvoltată. Se pare că bărbatul de 79 de ani care a produs accidentul a observat-o prea târziu pe trecerea de pietoni.

„Încă o dată incapacitatea autorităților face victime”

Apropiații Adrianei au fost șocați de cele întâmplate. Vestea a venit ca un fulger pentru ei și nu pot înțelege cum s-a ajuns într-o asemenea situație.

„Mă doare sufletul!! Încă o dată incapacitatea autorităților face victime! Trecere de pietoni într-o zonă foarte aglomerată fără semafor!!! Și un bătrân de 79 de ani la volan!! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică, Adriana Ile.”, a scris o prietenă pe Facebook.

Toți prietenii și counscuții femeiei au postat mesaje impresionante despre cea pe care o cunoscuseră și avea totă viața înainte.

„Dumnezeu să te odihnească în pace Adriana Ile, iar pe cei rămași în suferință Bunul Dumnezeu să îi mângâie și să le dea putere. De curând te-am cunoscut, o viitoare mămică veselă, educată și cu mult bun simț. Părerea asta mi-ai lăsat-o. Am început stabilirea detaliilor pentru lumânare și a aranjamentelor pentru botez, acum doar lumânări, flori și regrete pentru o familie distrusă atât de devreme .????️????️????”, este mesajul lăsat de firma unde Adriana tocmai comandase florile pentru botezul copilului ei nenăscut.

„Mi-am reunit foștii colegi de liceu pe un grup de chat ca să le dau vestea morții colegei noastre, Adriana Ile. A murit accidentată pe o trecere de pietoni în localitatea #Vladimirescu din județul Arad.

 De la starea inițială de șoc am trecut la furie – vorbim de o localitate în care se întamplă mereu accidente și unde mi-aș dori să văd niște îmbunătățiri în infrastructura rutieră. Nu e primul prieten pe care îl pierd acolo.

De la furie am trecut la nici nu știu ce – o durere combinată cu pace. Mi-ar fi plăcut tare mult să o revăd, să îi spun ce mireasă frumoasă a fost și să mă bucur de darul din burtica ei (da, nu a murit doar ea, ci și bebele pe care îl purta în pântece de câteva luni).

La final de zi însă sunt convinsă că credința ei a dus-o acolo unde aparține.”, a scris şi o fostă colegă de liceu