O tânără a cunoscut un bărbat pe Internet și s-a îndrăgostit de el: ”Partidele de amor sunt o nebunie, dar mi-a spus ceva într-o zi și mi s-a făcut rău”

Publicat: 06/01/2020 | 08:42

Întâlnirile online pot duce la situații neașteptate, chiar dacă partenerii empatizează de la prima vedere și, ulterior, între ei se înfiripă o poveste de dragoste. O tânără a trecut printr-o experiență de viață care a marcat-o și a determinat-o să ceară sfatul unui specialist.

Tânăra respectivă trece printr-o perioadă dificilă atunci când l-a cunoscut pe bărbat. Mama ei murise, se simțea singură, mutată într-o zonă a oraașului unde nu mai cunoștea pe nimeni.

„Ne-am cunoscut online când treceam printr-o perioadă dificilă. Mă mutasem dintr-o zonă în care îi aveam pe toți prietenii mei ca să am grijă de mama în ultimele ei luni de viață și tocmai murise. Mă simțeam singură, așa că am intrat pe acest site de discuții și ne-am întâlnit după prima săptămână. Ne-am scris mesaje și am vorbit la telefon”, scrie tânăra publicației The Sun.

După șase luni, totul s-a transformat într-o poveste de iubire

Cei doi s-au întâlnit, într-un final, iar timp de șase luni s-au văzut și, inevitabil, au ajuns în pat. Totul decurgea cum nu se pote mai bine și nimic nu anticipa dușul rece pe care avea să îl suporte tânăra la un moment dat.

”Am vrut să ne întâlnim, dar tot venea cu scuze. Ulterior, m-am săturat și am înghețat totul între noi. Apoi mi-a scris la începutul anului că fratele său a murit într-un accident de mașină și, bineînțeles, am fost alături de el. A început să-mi spună că mă iubește și știam că eu îl iubesc pe el.  Am vorbit prin video chat și în final ne-am întâlnit. Stăm doar la o oră distanță, așa că ne-am putut vedea mult în ultimele șase luni.  Am făcut dragoste, ceea ce a fost grozav pentru amândoi și m-am îndrăgostit de el”.

Adevărul a îngrozit-o

Exact atunci când credea că și-a descoperit sufletul pereche, tânăra a aflat că iubitul ei este… bisexual și dorește să se căsătorescă, luna următoare, cu… logodnicul său. Însă dorește să se vadă în continuare și cu ea, ceea ce a pus-o pe tânără într-o dilemă din care nu mai poate ieși.

”Ne vedeam, totul era drăguț și apoi mi-a trimis mesaj că este bisexual și se căsătorește cu logodnicul lui luna următoare.  Când am dat căutare pe social media am văzut că erau împreună de cinci ani. Mi-a oferit o poveste sentimentală că nu era sigur și că se temea de logodnicul și familia lui, care poate fi violentă.  Acum îmi cere să îmi iau un apartament în apropiere, astfel încât să continuăm să ne vedem după nunta lui.  Am 28 de ani. Mi-a venit rău când mi-a spus și mi-a cerut asta. El are 36 de ani.  Cred că mi-a spus doar minciuni, dar continuă să-mi spună că este un tip drăguț. Nu cred că are vreo vagă idee de ce mi-a făcut. Nici măcar nu vreau să-și părăsească logodnicul pentru mine pentru că nu este nimic altceva decât un escroc în ochii mei, dar ar trebui să îi spun logodnicului său cu ce tip de bărbat se însoară?”, a scris tânăra specialistului de la The Sun.