O supervedetă a fost filmată la hotel cu camera ascunsă în timp ce…

Publicat: 04/04/2020 | 23:43

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile anului. O supervedetă a fost filmată la hotel cu camera ascunsă în timp ce… se mângâia tandru. Martorii scenelor pentru adulți și-au înghițit, pe moment, vorbele și au avut reacții de-a dreptul savuroase. Atenție, imagini nerecomandate cardiacilor. Și nici minorilor. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP ȘI-A FĂCUT PROVIZII, A URCAT LA VOLANUL UNUI BENTLEY BENTAYGA DE 250.000 € ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unui video uluitor, interzis minorilor, în prim-planul căruia se afla o super-artistă din industria muzicală românească. (NU RATA: STATUL ÎN CASĂ L-A SCOS DIN MINȚI PE UN SPANIOL. LA BUSTUL GOL, ÎNARMAT CU SĂBII, S-A LUAT LA BĂTAIE CU POLIȚIȘTII. “ERA UN OM NORMAL, FOARTE RESPECTUOS ȘI…”)

Potrivit surselor noastre, supervedeta, care se afla la filmările unui reality-show TV, pe litoral, a fost surprinsă într-un moment de… tandrețe. Sexoasa vedeta ar fi profitat de o pauză și s-a retras în propria cameră, acolo s-a ”relaxat” de una singură.

O super-artistă, mângâieri tandre în camera de hotel

După ce a crezut că a scăpat de toate camerele de filmat, vedeta s-a lăsat pradă fanteziilor și a început să se mângâie fierbinte în zona intimă, dar și pe sâni, oferind un show desprins parcă din filmele pentru adulți. Din câte se pare, super-vedeta nu a luat în calcul faptul că în camera de hotel se afla montată o cameră video, care a surprins momentul intim.

De tot show-ul oferit de vedetă s-au „bucurat” câteva persoane din centrul de comandă, care au fost luate prin surprindere de gestul acesteia. Martorii scenelor pentru adulți au avut o reacție uluitoare. (VEZI AICI: „PRINȚESA MANELELOR” ȘI-A FĂCUT DEBUTUL ÎN INDUSTRIA PENTRU ADULȚI. ATENȚIE, IMAGINI +18)

”Vino-ncoace repede. Doamne ferește! Ea nu știe că are cameră? S-a apucat de treabă femeia. Ce spectacol face… special pentru voi. Ea știe de cameră, că are și microfon, dar nu știe că sunt pornite. Nu te cred, n-ai cum, ești nebun! Șefule, vezi că mă duc până la baie să montez o cameră”, sunt doar o parte din reacțiile martorilor.

Artista a fost filmată cu camera ascunsă într-un moment intim

Pe litoral totul e posibil!

În zona de nord a stațiunii Mamaia, chiar totul pare să fie, uneori, posibil! Doi tineri nonconformiști au fost filmați în timpul unei ”partide” dezlănțuite pe unul dintre balcoanele hotelului Opera, unde prețul unui apartament ajunge la 2.500 de lei pe noapte. Scena desprinsă literalmente din filmele pentru adulți s-a petrecut în fața a zeci de turiști care s-au declarat scandalizați de dezmățul celor doi amorezi.

În vara anului trecut, un cititor fidel al site-ului nr.1 din România ne-a trimis pe celebra adresă pont@cancan.ro un video de-a dreptul șocant. Turistul a surprins imaginile incredibile care au scandalizat zeci de persoane ce se aflau pe plaja din vecinătatea renumitului hotel de fițe din Mamaia.(NU RATA: A APĂRUT GOALĂ PE BALCONUL UNUI HOTEL DIN MAMAIA! CUM A FOST FILMATĂ O ”BOMBĂ SEXY” ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP)

Doi turiști nonconformiști, filmați în timpul unei ”partide” încinse pe unul dintre balcoanele hotelului Opera din Mamaia

Ce doi tineri nonconformiști au fost văzuți de toată lumea în timpul unei partidei încinse care a avut loc pe unul dintre balcoanele hotelului Opera. Fără să le pese că în zonă se aflau mulți trecători cu copii, tinerii lipsiți de orice inhibiții au oferit o scenă desprinsă din producțiile pentru adulți.

Înfierbântați la maximum, cei doi amorezi au scandalizat zecile de persoane care se aflau în zonă. După minute bune, se pare că au realizat că ”partida” perversă de pe balcon se desfășoară în fața unui public numeros și au intrat, oarecum rușinați, înăuntru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)