O super-vedetă de la noi, însărcinată? ”Da, recunosc! Îmi e puțin frică” Jojo a felicitat-o

Publicat: 11/03/2020 | 18:28

Otniela s-a jucat puțin cu fanii ei, trezindu-le curiozitatea! Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care-și mângâie burtica, mai mult, a inserat și un text care lasă loc de interpretări. Este însărcinată?

”Da, recunosc!!! ???? Sunt super fericită, dar îmi este puțin frică de ceea ce văd! Nu pot să vă spun cu cine am făcut asta, dar recunosc că am zile în care arăt așa pentru că nu mă pot abține din mâncat”, a scris fosta participantă la reality-show-urile ”Supraviețuitorul” și ”Ferma”.

A strâns imediat mii de like-uri și foarte multe comentarii. Unii au crezut că este însărcinată, între ei Jojo, care a și felicitat-o, alții s-au prins că este o farsă.

Cine este Otniela

Otniela Sandu este un make-up artist renumit, însă pe lângă această meserie, ea se implică în foarte multe proiecte caritabile. În timpul liber, ea colaborează cu diferite companii pentru imagine.

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, spunea Otniela pentru okmagazine.ro.