O studentă, la un pas să orbească după ce și-a făcut genele! I le-au pus cu lipici de unghii

Publicat: 16/04/2021 | 15:31

O student de 20 de ani a trăit momente grele, timp de două ore, după ce a orbit! S-a întâmplat la scurt timp după ce a venit de la cabinet, unde i-au fost puse gene false. Doar că acolo nu s-a procedat deloc ca la carte.

Se pare că de vină sunt medicii de la acea clinică, asta după ce avea să se constate că intervenția nu a fost deloc corespunzătoare. Megan Rixson apelase la extensiile de gene. A găsit procedura pe internet și a crezut că nu necesită o analiză îndelugată, așa că s-a programat, iar apoi a trecut prin procedeul de lipire al genelor. (CITEȘTE ȘI: O TÂNĂRĂ STUDENTĂ A RATAT PREMIUL DE 100.000.000 DE EURO LA O LOTERIE ONLINE, PENTRU CĂ A UITAT SĂ VERIFICE PLATA BILETULUI)

O studentă, la un pas să orbească după ce și-a făcut genele! I le-au pus cu lipici de unghii

După aceea, fata a simţit o usturime puternică şi s-a dus în faţa oglinzii. Avea să remerce că toată faţa i se înroşise, iar ochii îi lăcrimau abundent. Iar câteva minute mai târziu, vederea i s-a înceţoşat, pentru ca la scurt timp să nu mai vadă deloc. (NU RATA: O STUDENTĂ S-A TRANSFORMAT ÎN FIONA DIN SHREK, DUPĂ CE A FOLOSIT UN AUTOBRONZANT NEPOTRIVIT TIPULUI EI DE TEN)

S-a dus de urgenţă la doctor şi în momentul de faţă urmează un tratament. După recoltarea analizelor, doctorii au rămas uimiţi când şi-au dat seama că fata avea genele fixate cu lipici de unghii. Nu-şi aminteşte cu exactitate denumirea salonului, dar este hotărâtă să-i dea în judecată, scrie mirror.co.uk.

Sursa foto: captură The Mirror