O studentă la Medicină în Iași a fost găsită fără suflare lângă pârtia de schi. Tânăra s-ar fi spânzurat în pădurea Țicău

Publicat: 09/01/2021 | 14:14

O tânără de 23 de ani a fost găsită moartă lângă partia de schi din Iași. Ea a fost identificată după ce familia a dat-o dispărută la poliție. Din primele informații, studenta s-ar fi spânzurat în pădurea Țicău.

Joi seară, studenta de 23 de ani din Iași a dispărut de acasă, după ce le-a spus părinților că merge să tragă la Xerox niște cursuri pentru facultate. După ce au văzut că fata nu revine acasă, panicați, oamenii au sunat la 112.

„Astazi, în jurul orei 15.30 polițiștii Sectiei 2 Politie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul ca a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. Părinții tinerei au sesizat disparitia fetei, astazi, 08.01.2021, în jurul orei 15.00″, au transmis reprezentaţii Poliţiei.

Știindu-se ultima locație indicată de tânără, prietenii ei au pornit în căutarea ei şi, joi, au găsit-o fără suflare spânzurată, în zona pârtiei de ski din Iaşi, cu un colier de plastic, informează mediafax.ro.

Potrivit unor informati neoficiale, tânăra avea rude care lucreaza în politie şi în zona structurilor de informaţii. La faţa locului a fost adus un câine de urmărire.

Politistii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurarilor în care a survenit decesul tinerei. Autorităţile iau în calcul varianta sinuciderii, dar şi pe cea a crimei mai ales că la baza partiei a fost gasită o maşină cu un geam spart. Nu e clar în acest moment dacă acest lucru are legatură cu decesul studentei, notează ziaruldeiasi.ro