O știe o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu numele real al Mariei Ciobanu

Publicat: 27/12/2019 | 11:33

O știe o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu numele real al Mariei Ciobanu.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete din industria muzicală populară. Puțini, însă, sunt cei care știu numele real al cântăreței. Dascălul Mihai Bădescu a fost cel care a dezvăluit faptul că pe părinţii Mariei Ciobanu îi chema Curea şi Diaconu. Practic, în buletin, Maria Ciobanu este… Maria Diaconu! (CITEȘTE ȘI: IONUȚ DOLĂNESCU, REACȚIE DURĂ DUPĂ CE S-A SPUS CĂ MARIA CIOBANU E GRAV BOLNAVĂ: “NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII”)

„Pe ea n-o cheamă Ciobanu în acte. Pe părinți îi chema Curea și Diaconu, iar ea și-a luat numele de la satul Ciobănești”, spunea dascălul Mihai Bădescu.

Maria Ciobanu, ”Ciocârlia” cântecului popular românesc, i-a încântat pe români, de-a lungul timpului, cu vocea sa de aur și cu melodiile care au susținut atmosfera la fiecare petrecere sau concert. Artista s-a stabilit, de mai mulți ani, în America, la fata ei – obținând și cetățenia americană – și declară că primește o pensie foarte mică de la statul român.

Maria Ciobanu are și venituri suplimentare – ajungând să câștige în jur de 1000 de dolari pe lună -, reușind să se descurce, așa cum se spune, însă este dezamăgită fiindcă, după o carieră impresionantă, primește atât de puțini bani. Celebra cântăreață de muzică populară primește o pensie de 1.200 de lei. (VEZI ȘI: CE VIAȚĂ DUCE IONUȚ DOLĂNESCU ÎN STATELE UNITE ALE AMERICII! CÂT ARE ÎN CONTURI FIUL FOSTULUI MARE ARTIST)

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a mărturisit Maria Ciobanu.