Acasă » Trending » O săptămână cu super pariuri în cupele europene!

O săptămână cu super pariuri în cupele europene!

De: Mihai Mateaș pentru Superbet 25/02/2020 | 12:24
O săptămână cu super pariuri în cupele europene!
O săptămână cu super pariuri în cupele europene!

Dincolo de superduelurile din Champions League, vom fi cu ochii ațintiți și pe CFR Cluj, care își joacă șansa calificării la Sevilla, pe terenul celei mai titrate echipe din competiție, dar și pe Ianis Hagi, eroul primei manșe a „16-imilor”, marcator a două goluri și principalul artizan al revenirii lui Rangers de la 0-2 la 3-0 cu Braga.

Chelsea – Bayern: bavarezii au de luat nu una, ci două revanșe în fața londonezilor

Marți, pe Stamford Bridge se întâlnesc două din cele mai recente campioane ale Europei. Chelsea a câștigat trofeul în 2012, chiar în fața lui Bayern, în timp ce bavarezii au cucerit titlul un an mai târziu, după o finală cu eterna rivală din Bundesliga, Borussia Dortmund. Echipa lui Hans Flick are două revanșe de luat. Nu numai pentru finala pierdută în 2012, ci și pentru că ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit într-o „dublă” eliminatorie, tot londonezii au mers mai departe. Se întâmpla în sferturile de finală ale sezonului 2004/2005 din UCL. Londonezii au câștigat meciul tur cu 4-2, iar bavarezii nu au reușiti decât un 3-2 la retur.

DESCARCĂ APLICAȚIA SUPERBET! PESTE 800.000 DE ROMÂNI AU FOLOSIT-O DEJA!

Acum, Bayern pare echipa aflată într-o formă mai bună. Bavarezii au devenit doar a șaptea – și prima din Germania – echipă care câștigă toate cele șase partide din grupă, în Liga Campionilor. Iar de la finalul grupelor, Bayern nu a mai pierdut niciun meci: nouă victorii și o remiză. Lewandowski și compania au redevenit lideri în Germania și, în ciuda asaltului Borussiei Dortmund și al lui RB Leipzig, par să reziste acolo.

Napoli – Barcelona: păzea, a revenit Messi!

Catalanii par să-și fi regăsit, în sfârșit, cadența, sub comanda lui Quique Setien. Ultimul meci înainte de duelul de pe San Paolo, de marți, a fost o demonstrație de forță a echipei blaugrana, care a spulberat-o pe Eibar, scor 5-0. Messi, care nu mai marcase de patru meciuri, a doua cea mai „neagră” serie a sa la clubul catalan, a marcat de patru ori. Cu argentinianul în formă excelentă, catalanii sunt favoriți clar în fața napoletanilor.

Echipa lui Gattuso a avut prestații contradictorii de la finalul fazei grupelor Ligii Campionilor. Napoli a pierdut meciuri aparent ușoare, cu Parma, Fiorentina sau Lecce, dar, pe de altă parte, s-a mobilizat exemplar în ultimele dueluri cu „granzii”: victorii cu Lazio, Juventus și Inter în ultima lună.

Catalanii au pierdut ultimele două „duble” cu echipele italiene în UCL: cu Juve, în 2016/2017, respectiv cu Roma, în 2017/2018. Dincolo, în ultimele două calificări ale napoletanilor din grupă, au fost eliminați de echipele care aveau să câștige trofeul: Chelsea, în 2012, respectiv Real Madrid, în 2017.

VERIFICĂ OFERTA DE PARIERE PENTRU MECIURILE DIN LIGA CAMPIONILOR ȘI ALEGE-ȚI COTELE PREFERATE!

Real Madrid – Manchester City: echipa lui Zidane a suferit un șoc înaintea acestui meci

Real Madrid se afla într-o formă excelentă până în urmă cu două etape. Era lider, câștigase Supercupa Spaniei, iar revenirea lui Hazard părea să le ofere un nou argument în lupta pentru principalele trofee ale sezonului, chiar dacă părăsise Cupa Spaniei în mod surprinzător, în „sferturi”. Au urmat, însă, o remiză, 2-2, cu Celta Vigo, obținută de galicieni pe final de meci, iar în ultimul meci, dinainte de partida cu City, „galacticii” au pierdut la Levante, scor 0-1, pierzând totodată prima poziție în clasament, în favoarea marii rivale Barcelona. De parcă toate acestea nu erau deja destul, Hazard s-a reaccidentat, la scurt timp după revenirea pe teren. Belgianul nu va fi apt pentru meciul cu Manchester City și nici pentru El Clasico din următoarea etapă a Primerei Division.

City va veni „cu cuțitele în dinți” pe Bernabeu, după ce a fost exclusă din următoarele două sezoane ale Ligii Campionilor. Echipa lui Pep Guardiola nu mai are nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Cu titlul ca și pierdut în favoarea lui Liverpool, „cetățenilor” nu le mai rămâne decât actualul sezon al UCL și vor să câștige competiția, mai ales că au o revanșă de luat în fața madrilenilor. De două ori s-au mai întâlnit cele două echipe în Liga Campionilor și de fiecare dată Real a câștigat „dubla”: 3-2 și 1-1, în faza grupelor în sezonul 2011/2012, respectiv 1-0 și 0-0, în semifinalele sezonului 2015/2016.

Lyon – Juventus: CR7 e de neoprit!

Cristiano Ronaldo este într-o formă excelentă, marcând în 11 meciuri consecutiv în Serie A, egalând un record deținut, în „co-proprietate”, de Batistuta și Quagliarella. Iar lusitanul nu pare să se oprească aici. Golul cu SPAL, care a consființit recordul, a venit în cel de-al 1000-lea meci al lui CR7 pentru club și națională, portughezul mai depășind o bornă istorică, cu această ocazie.

Lyon pare, în fața „Bătrânei Doamne”, victimă sigură în această „dublă”. Juventus a revenit pe prima poziție în Serie A, iar forma excelentă a lui Cristiano Ronaldo, precum și foamea acestuia de recorduri, sunt doar unul dintre argumente. Celălalt e istoricul duelurilor directe dintre cele două echipe. În cele patru dueluri anterioare, Lyon n-a reușit nicio victorie, iar Juve și-a adujudecat ambele „duble” de până acum: în „sferturile” UEL, în 2013/2014, cu 2-1 și 1-0, respectiv în UCL, în sezonul 2015/2016, în faza grupelor, 1-0 și 1-1.

Joi, vom afla echipele calificate în „optimile” UEFA Europa League, unde vom fi cu ochii pe campioana României CFR, respectiv pe echipele celorlalți români aflați în competiție.

AICI GĂSEȘTI TOATE COTELE DISPONIBILE PENTRU MECIURILE DIN EUROPA LEAGUE! AI CEA MAI AVANTAJOASĂ OFERTĂ DE PARIERE

CFR Cluj a reușit un egal în fața „reginei” Europa League

În meciul tur din 16-imile de finală ale Europa League, CFR a reușit o remiză, 1-1 acasă, cu Sevilla, cea mai titrată echipă din istoria acestei competiții, cu cinci trofee. Meciul de pe Ramon Sanchez Pizjuan va fi unul complicat pentru trupa lui Dan Petrescu, mai ales că ardelenii au pierdut trei din ultimele patru meciuri jucate în deplasare în UEL.

Pariază ACUM pe CFR Cluj și pe jucătorii români care evoluează în Europa League!

Toți ochii pe Ianis Hagi

Tot în Europa League vom fi cu ochii pe echipa lui Steven Gerrard și a lui Ianis Hagi. Glasgow Rangers a reușit o „remontada” istorică în meciul tur, cu Braga, câștigând cu 3-2, după ce a fost condusă pe Ibrox, cu 0-2. Ianis Hagi a fost eroul scoțienilor și cel mai bun om de pe teren, marcând primul și ultimul dintre cele trei goluri ale victoriei. Performanța românului l-a trimis în echipa ideală a etapei, săptămâna trecută. Rangers trebuie să lupte pentru calificare în Portugalia, unde Braga e neînvinsă în ultimele opt meciuri jucate în Europa League.

Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore mai au puține șanse de calificare, după ce Ludogoreț a cedat meciul tur, de acasă, cu 0-2 în fața lui Inter. Returul de pe Giuseppe Meazza pare acum o simplă formalitate pentru echipa lui Antonio Conte, dacă nu se întâmplă cumva o minune.

În fine, Ajax, echipa lui Răzvan Marin, trebuie să întoarcă pe Amsterdam Arena rezultatul din turul cu Getafe, de la Madrid, 0-2. Răzvan Marin nu a jucat în tur pentru „lăncieri”, dar poate primește acum o șansă în tentativa campioanei Olandei de a rămâne în competiție.

Instalează gratuit cea mai folosită aplicație de pariuri sportive din România, aplicația Superbet!

Dueluri spectaculoase în 16-imile UEL

Alte meciuri interesante din această fază a Europa League, ținând cont și de rezultatele din tur, se anunță următoarele:

Celtic – Copenhaga (1-1 în tur)

Manchester United – Bruges (1-1 în tur)

Benfica – Șahtior (1-2 în tur)

Porto – Leverkusen (1-2 în tur)

Arsenal – Olympiacos (1-0 în tur)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...