O să-ți dea lacrimile instant! Ce a scris o fetiță că își dorește de la Moș Crăciun

Publicat: 09/12/2020 | 16:51

 

Cristina este o fetiță în vârstă de 8 anișori care se gândește la Moș Crăciun ca la ceva magic, ceva care i-ar putea ajuta familia. Micuța i-a scris Moșului o scrisoare în care-i spune toate dorințele. Nu vrea jucării și nici hăinuțe, nu-și dorește decât ceva de mâncare. 

Povestea de viață a Cristinei, o fetiță de 8 anișori, care trăiește în Anàpolis, Brazilia a impresionat pe toată lumea. Emanuelle Cristina da Cunha Cardoso este nerăbdătoare să vină Moș Crăciun, dar nu pentru că își dorește vreo jucărie, sau vreo hăinuță anume. Ci pentru că, speră ea, Moșul i-ar putea aduce câteva alimente pe care ea și familia ei le consumă. S-ar bucura dacă ar primi o păpușică sau niște rochițe, dar pentru ea familia este mult mai importantă.

„Dragă Moş Crăciun, vreau o cutie de lapte pentru fratele meu mai mic și, de asemenea, multă pâine şi puţină cafea, sunt zile în care nu le putem avea pentru că nu câştigăm nimic […] Dacă fratele meu nu bea lapte, el plânge. Iar când câştigăm bani, dacă nu sunt mulţi, îi cheltuim pentru el.”

Impresionați de cele scrie de micuță nu au fost doar oamenii care nu o cunosc, ci și mama acesteia.

„Avem orez, fasole şi paste pentru că le primim din generozitatea oamenilor. Asta e tot ce mâncăm, nu-mi amintesc ultima dată când am mâncat carne”, a spus aceasta.

VEZI ȘI:UN ROMÂN CARE A DAT SPARGERI ÎN PARIS A FOST PRINS DUPĂ 7 ANI DE CĂUTĂRI INTERNAȚIONALE”

Familia Cristinei este foarte săracă

Cristina provine dintr-o familie care trăiește la limita sărăciei în Brazilia. Sarah Cristina, o coafeză de 30 de ani,  are grijă de micuța Cristina și de ceilalți doi băieți. Situația lor financiară este foarte proastă din cauza faptului că femeia a fost nevoită să renunțe la job, pentru că nu avea cine să se ocupe de cei mici. În acest context, este de înțeles micuța când are ocazia să-și dea frâu liber imaginației să să-și aștearnă dorințele pe hârtie, nu se gândește doar la ea, ci și la întreaga familie.

CITEȘTE ȘI: „CARANTINĂ TOTALĂ DE CRĂCIUN ȘI REVELION! ȚARA ÎN CARE SE IESE DIN CASĂ DOAR CU SMS