O să râzi cu lacrimi! Care este numele din buletin al lui Abi Talent, cântărețul care s-a certat cu Alex Velea la început de 2020

Publicat: 05/01/2020 | 13:35

Este considerat un adevărat ”Puști-Fenomen” în showbiz, după ce piesa sa – ”Papucii Gucci” – a strâns peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube. Acum se află în centrul unui scandal în care este implicat și Alex Velea, iar fanii s-au transformat în spectatori care ar fi în stare să pună și pariuri pe ”victoria” unuia sau altuia.

Cei doi s-au ironizat reciproc pe rețelele de socializare, iar Abi Talent s-a dovedit a fi, la rândul său, mult mai acid decât ar fi crezut cineva.  Abi Talent are 18 ani. Iar numele său din buletin este Alberto Panțic.

Abi este membru al unei familii destul de controversate din Buzău, spunându-se că părinții lui stăpânesc mahalaua orașului. Pe tatăl său îl cheamă, Julien. Acesta a intrat în conflict cu clanurile țigănești și, mai mult, a fost suspect într-un dosar de falsificare de bani. În ceea ce îl privește pe Abi Talent, nickname-ul este o… întâmplare. „Abi” provine de la alintul „Albi”, iar „Albi” se trage din clasicul „Alberto”, însă datorită sau din cauza faptului că nepoata trapperului nu putea să pronunțe L-ul, acesta a ajuns la concluzia că „sună mai haz” să fie strigat „Abi”.

Abi Talent: ”Am creier de 14 facultăți”

Abi Talent nu se ferește să spună că n-ar decât 8 clase. Însă, din punctul său de vedere, le dă… clasă altora.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă”, a declarat Abi Talent pentru ”Star Magazin”.