O să râzi cu lacrimi! Care e numele din buletin al frumoasei Anna Lesko

Publicat: 20/12/2019 | 12:31

Anna Lesko are apariții fulminante, de fiecare dată când urcă pe scenă, indiferent de locația aleasă, vedeta reușind să ofere fanilor show-uri incendiare. Sunt, lumină, forme apetisante și piese transformate, ad-hoc, în hituri. 

Firește, și viața personală a focoasei vedete se află în centrul atenției, nenumărații admiratori ai Annei dorind să afle cât mai multe amănunte despre tot ceea ce afăcut și face. Numele de scenă ”Anna Lesko” a prins la public, mai toată lumea spunându-i așa, fără a se mai gândi la numele real al artistei. În cartea de identitate, Anna Lesko are un nume care poate fi pronunțat cu mare greutate în limba română – Anna Stepvania Lyzhcko.

Anna Lesko

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. S-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind apreciate de fani. Anna Lesko surprinde şi prin ţinutele spectaculoase – excentrice, de foarte multe ori – pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale ale Annei, cea mai spectaculoasă este cea cu Irinel Columbeanu.

Anna Lesko, alături de un afacerist misterios

La trei luni de când s-a despărțit de DJ Vinnie, Anna Lesko este, din nou, îndrăgostită. În viața ei a apărut un bărbat misterios – nicio legătură cu lumea mondenă – care o face fericită pe excentrica artistă. Povestea de dragoste este la început, iar afaceristul a ținut să fixeze o regulă… esențială. Acesta i-a interzis Annei Lesko să publice poze cu ei împreună sau să își asume relația, conform Antena Stars. Motivul invocat ar fi viața privată a omului de afaceri, acesta dorindu-și să nu fie urmărit, permanent, de paparazzi și jurnaliști.