O recunoști? Poza e de acum 25 de ani. Vedeta a divorțat și…

Publicat: 05/03/2020 | 21:30

A divorțat în august, anul trecut, iar la șase luni a fost surprinsă cu noul iubit. Este actriță, una dintre cele mai cunoscute, având de-a lungul timpului roluri în unele dintre cele mai urmărite telenovele, „Numai iubirea” sau „Inimă de țigan”.

Ioana Ginghină va împlini în această toamnă 43 de ani, așa că nu e de mirare că se poate lăuda cu o carieră artistică bogată, jucând în nenumărate filme, dar și în piese de teatru. A debutat ca actriță în 1996, pe scena Teatrului de amatori Puck din Constanța, în rolul Eleonorei din piesa „Poate Eleonora”. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU IOANA GINGHINĂ & IUBITUL SECRET)

Cum arăta vedeta la debut? Ioana Ginghină a postat pe blogul ei, în 2019, o fotografie realizată în urmă cu aproximativ 25 de ani, de când era doar o adolescentă. Și-a amintit, așa că zilele trecute a repostat fotografia. (VEZI AICI: IUBITUL SECRET AL IOANEI GINGHINĂ ESTE UN CUNOSCUT INFLUENCER ÎN TURISM!)

”Da, sunt îndrăgostită!”

Ioana Ginghină divorța de Alexandru Papadopol în august, iar jumătate de an mai târziu iubea din nou. ”Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. (…) Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart.(…) Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. (NU RATA: A FOST ASPRU CRITICATĂ PENTRU CĂ A POZAT DEZBRĂCATĂ, DAR IOANA GINGHINĂ LE-A ÎNCHIS GURA RĂUTĂCIOȘILOR: ”NU ESTE VORBA DESPRE DANSUL LA BARĂ…”)

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta, pentru o televiziune din România.