O prostituată româncă, avere de pe urma germanilor și austriecilor. Femeia de 28 de ani a primit peste 200.000 de euro păcălindu-i online

Publicat: 16/12/2020 | 10:51

O tânără de 28 de ani din România, numită Florica G., a iluzionat pe internet mai mulți bărbați din Germania și Austria. Doi dintre ei, îndrăgostiți fiind, i-au dat sume de peste 200.000 de euro, crezând că are probleme grave.

Tânăra mama își folosea inclusiv copilul pentru a face rost de bani de la bărbații de pe internet pe care îi cucerea. Suplă, minionă, brunetă și frumoasă, femeia le vindea iluzii și povești despre viața ei personală oamenilor în vârstă pe care îi aborda pe platformele de dating. Ea le spunea că are copilul grav bolnav și foarte multe datorii.

Dată în judecată de aceștia, în fața instanței, florica G a povestit totul. Ea a fost condamnată la 18 luni de închisoare pentru fraude comerciale grave, relatează Libertatea.

Forțată de soț să păcălească bărbații?

Florica a povestit că a fost forțată să se prostitueze de partenerul ei pe când avea 20 de ani, într-un apartament din Viena. În această mizerie s-a îndrăgostit mai târziu de unul dintre clienții ei, care a scos-o inițial din acest mediu și chiar s-a căsătorit cu ea.

Bărbatul, însă, după ce i-a făcut un copil a început să se schimbe și să nu mai fie partenerul ideal, a spus fata.

„A vrut și el să lucrez așa cum făceam când ne-am cunoscut și să câștig o grămadă de bani din asta. Ideea de a găsi bărbați pe platformele de întâlniri a apărut mai târziu.”, a spus fata in fața instanței.

Nu mai știe exact ce le-a spus bărbaților pentru a le lua banii. Așa cum au declarat victimele, luni, au fost povești cutremurătoare despre fiica ei, presupus grav bolnavă, și despre o viitoare operație la inimă, sau taxele legale plătite pentru cele 11 proprietăți fictive din România pe care Florica le prezenta bărbaților.