O profesoară și-a cumpărat un cardigan de Crăciun, dar nu a observat un detaliu rușinos

Publicat: 21/12/2020 | 16:57

Puloverele cu motive specifice de Crăciun au devenit un must în această perioadă. Însă, o bunicuță în vârstă de 53 de ani pe numele ei Carolyn Hallam a primit în dar mult mai mult decât se aștepta, anul acesta. 

O bunicuță căreia-i plac lucrurile ieftine a rămas mască după ce a observat că pe cardiganul de Cărciun, pe care dăduse doar 50 de peni, o pereche de reni „obraznici”. Carolyn Hallam în vârstă de 53 de ani, nu a observat că pe puloverul ei, în partea din față se află o pereche de reni care se „hârjonesc”, atunci când a cumpărat bluza tricotată din târgul „cizme de mașini”, așa cum sunt denumite astfel de târguri în Marea Britanie. După ce a ajuns acasă, femeia a avut o criză de râs când a observat detaliul rușinos de pe cardiganul abia cumpărat.

 

Fiica acesteia, Abigail, în vârstă de 29 de ani a share-uit o fotografie în care apare mama ei îmbrăcată în outfit–ul „obraznic”

 

„Ne place să găsim lucruri foarte ieftine la târgurile de cizme și mamei la fel. Ea a fost foarte entuziasmată când a găsit un cardigan cu detalii de Crăciun, pe care a dat doar 50 de peni, în vara anului trecut. L-a ridicat și l-a analizat, iar apoi și-a dat seama că este un cardigan pentru Crăciun, așa că l-a cumpărat gândindu-se că ar putea să-l poarte la serviciu. „

CITEȘTE ȘI: „UN FOST ANGAJAT MCDONALD’S DEZVĂLUIE SECRETE DIN „CULISELE” CELUI MAI ARE LANȚ DE FAST-FOOD „SUNT ATÂT DE MULTE ȘTIINȚE ÎN SPATE

Carolyn a observat detaliul după ce a cumpărat cardiganul

” La pus într-o pungă de plastic și nu s-a mai gândit la nimic, până a ajuns acasă. Noi avem un obicei, de fiecare dată când mergem în astfel de târguri ne place să ne mai uităm prin lucrurile pe care le-am luat, după ce ajungem acasă. Mama și-a dat seama abia după ce a analizat mai bine modelul. „

 

„Apoi l-a probat, și m-a întrebat dacă-mi place cardiganul ei pentru Crăciun. Inițial, nu am observat și i-am zis că este foarte drăgut. Apoi m-a întrebat ce părere am despre model și atunci am început să râd. „, a scris Abigail în dreptul fotografiei.

Femeia a observat detaliul înainte de a merge la serviciu

Din fericire, bunicuța Carolyn care lucrează la o școală primară, a observat detaliul înainte de a merge la cursuri.

„Când și-a dat seama că e un pulover obraznic a avut o criză de râs și i s-a părut foarte amuzant. Mama a fost ușurată că a văzut detaliul înainte să-l poarte la școală. După ce ne-am dat seama că este un model obraznic, mama s-a arătat și mai încântată de aceste târguri.”   , a mai adăugat Abigail.

Carolyn a găsit alt pulover mult mai potrivit pentru serviciu, dar îl poartă în continuare, ori de câte ori are ocazia, și pe cel obraznic.  După ce au ajuns în mediul online, fotografiile au primit mii de like-uri. Și, evident, comentariile n-au întârziat să apară.

Mi-a luat un minut până să-mi dau seama , a comentat o persoană

Vai, este foarte nostim! , a scris o altă persoană.

VEZI ȘI: „O FETIȚĂ DE NOUĂ ANI A CERUT CADOURI ÎN VALOARE DE MII DE LIRE STERLINE ÎNTR-O SCRISOARE ADRESATĂ LUI MOȘ CRĂCIUN