O profesoară a băut cot la cot cu unul dintre elevii săi și a primit o propunere indecentă. Abia a doua zi și-a dat seama cine era tânărul, însă a fost prea târziu

Publicat: 10/12/2019 | 09:17

Sunt din ce în ce mai dese cazurile în care apar relații intime între elevi și profesoarele care ar trebui să-i pregătească pentru viață. Se poate spune că și o astfel de relație – interzisă, de altfel – este tot un ”examen”, însă asemenea situații reprobabile ridică numeroase semne de întrebare atunci când este vorba despre subiectul delicat ”dascăl-elev”.

După ce au consumat, împreună, alcool, elevul i-a cerut respectivei profesoare să întrețină relații sexuale cu el. Susan Weddle, în vârstă de 40 de ani, a acceptat, cu toate că elevul are doar 15 ani. Relația sexuală dintre ei a debutat în casa profesoarei, din Florida, iar a doua zi femeia și-a dat seama că băiatul era prieten bun cu fiul său. Cei doi au fost împreună mai bine de un an, au stabilit polițiștii în timpul anchetei. „Weddle a fost prima și singura lui parteneră sexuală, iar el credea că este îndrăgostit de ea”, se mai arată în raportul poliției, potrivit antena3.ro. În timpul relației, profesoara i-a făcut tânărului mai multe cadouri, printre acesta numărându-se un telefon iPhone și o brățară.

Pentru ca totul să fie cât mai șocant, elevul a păstrat poze nud cu profesoara sa, pe telefonul mobil, lăudându-se cu ele. Susan Weddle a demisionat de la  J.E. Hall Center, acolo unde… pregătea alte profesoare, având funcția de specialist în resurse umane.