O „prințesă” cu BMW a lăsat polițiștii fără replică. Ce s-a întâmplat după ce oamenii legii au oprit-o în trafic

Publicat: 23/04/2021 | 09:29

Până acum credeam că doar bombardierii pot „impresiona” Poliția Rutieră, dar iată că nu este deloc așa. Ieșeanca Roxana Andreea Băetu a fost prinsă conducând cu un permis fals, pe care numai ea știe cum a reușit să-l obțină.

O „prințesă” cu BMW a crezut că poate fenta legea, dar s-a ales cu dosar penal. Ieșeanca Roxana Andreea Băetu a fost prinsă la volan în timp ce conducea cu un permis fals asupra ei, notează vremeanoua.ro.

Din cauza faptului că a fost prinsă cu un permis fals asupra ei, ieșeanca s-a ales cu dosar penal. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Roxana Andreea Băetu, mai notează sursa citată. În urma celor întâmplate, Judecătoria Iași urmeaz să stabilească un prim termen al procesului penal.

Bărbat din Bacău, prins și el cu minciuna la volan

Pentru că nu a reușit să treacă examenul pentru permis de conducere, un bărbat din comuna băcăuană Ghimeș Făget și-a însușit singur dreptul de a conduce pe drumurile publice. Însă… nu oricum! Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a lăudat prin sat cu mașina sa. Plictisit să conducă căruța, s-a gândit că-i va fenta ușor pe polițiști cu un permis fals, unul eliberat în Slovacia, țară unde a fost la muncă cu ceva timp în urmă.

Minciuna a ținut o vreme, până când a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei vecine – Palanca. În momentul în care a fost oprit pentru verificări, polițiștilor li s-a părut că ceva e dubios cu ”conducătorul auto slovac” și l-au verificat mai bine. Iar surpriza a fost pe măsură!

Sursă foto: Pixabay