O primă întâlnire de coșmar! O femeia a fost dată în judecată. Care este motivul pentru care trebuie să plătească 130.000 de lire

Publicat: 17/06/2020 | 22:24

De obicei, prima întâlnire între doi îndrăgostiți este guvernată de emoții și de sentimente puternice. Însă nu a fost așa și pentru un bărbat de 45 de ani. Acesta s-a ales cu o traumă, așa că și-a dat partenera în judecată.

Martin Ashley Conway, în vârstă de 45 de ani, s-a săturat de viața de celibatar așa că prin intermediul unui site matrimonial a găsit o femeie drăguță și i-a cerut o întâlnire. Totul a părut să meargă ca la carte între cei doi, la prima întâlnire. Aceștia s-au văzut în Londra și au avut parte de momente frumoase împreună. (CITEȘTE ȘI: S-A PLICTISIT LA JOB ȘI A DAT FIRMA ÎN JUDECATĂ! VERDICTUL, ULUITOR: DESPĂGUBIRI DE 40.000 DE EURO)

Însă nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze după această primă întrevedere. Conform Daily Star,  Martin Ashley Conway a hotărât să o dea pe femeie în judecată și i-a cerut 130.000 de lire, motivând că a luat herpes de la ea, după ce s-au sărutat. (VEZI ȘI: UN BĂRBAT DIN IAȘI ȘI-A DAT ÎN JUDECATĂ FOSTA IUBITĂ LA SCURT TIMP DUPĂ CE L-A PĂRĂSIT! CE MOTIV ÎNTEMEIAT ARE PENTRU GESTUL SĂU)

Bărbatul a susținut că a rămas traumatizat în urma experienței, care i-a afectat atât viața social cât și munca. Se pare că, Martin a fost bolnav mai multe zile și a necesitat îngrijiri medicale, după ce a ajuns de urgență la spital în urma unui atac de panică. Acesta o acuză pe partenera lui că a fost neglijentă și l-a sărutat deși știa că are herpes.

„Nu știam ce implică herpesul, nu am fost niciodată infectat și nu știam cât de contagios este”, a declarat bărbatul.

Șocul a fost la fel de mare și pentru femeia care s-a trezit cu un proces pe cap și care are de plătit o sumă destul de mare de bani. Aceasta a fost surprinsă de reacția bărbatului și a decis să conteste acuzațiile.