O prezentatoare TV a rămas goală în fața tuturor! Imaginile fac victime pe rețelele de socializare

Publicat: 12/02/2020 | 16:28

Ilary Blasi, soția celebrului fotbalist, Francesco Totti, este de neoprit pe rețelele de socializare. Blondina de 38 de ani a fost surprinsă în ipostaze extrem de sexy, în Maldive.

Aflată în Maldive, alături de soțul său, legendarul Totti în vârstă de 43 de ani, blondina nu s-a putut abține să nu-si ispitească fanii pe internet cu fotografii extrem de sexy.

Într-una dintre imagini, Ilary Blasi apare la bustul gol, iar postarea a adunat 130.000 de like-uri. Însă nu aceasta este cea mai populară postare de Instagram-ul vedetei. Într-un clip video, italianca execută câteva mișcări de gimnastică pe malul oceanului, i-a lăsat cu ”gura căscată” pe fanii acesteia. Aproape 800.000 de oameni i-au vizualizat filmulețul.

 

View this post on Instagram

 

Bye bye paradise

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi) on

Nu este prima oară când soţia lui Totti ajunge în atenţia lumii întregi. În 2017, Ilary Blasi şi Belen Rodriguez, fotomodelul argentinian de la Big Brother din Italia, s-au sărutat în direct la TV. Momentul a venit în urma unui scandal homofob care a avut loc în timpul emisiunii, la care mass media şi fanii au reaţtionat agresiv. Sărutul a vrut să fie un apel la toleranţă faţă de preferinţele sexuale ale celor din casa Big Brother, dar şi faţă de homosexualitate în general.