O prezentatoare de la Pro TV, veste cumplită la medic: “Sarcina este oprită din evoluție”. Mărturiile sale îți dau fiori

Publicat: 05/06/2020 | 15:06

“Sarcina este oprită din evoluție” – este vedeta cumplită primită de o prezentatoare de la Pro TV în timp ce se afla în cabinetul medicului. Conform mărturiilor sale, vedeta a trăit aceste momente când a mers să își facă prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Ceea ce a urmat este demn de un scenariu de film cu miracole, pentru că, după ce a cerut o a patra părere, știrista a aflat că totul este în regulă cu bebelușul pe care îl purta în pântece.

Nu rata: Prezentatoarea Pro TV Lavinia Petrea rupe tăcerea! Ce se întâmplă în căsnicia ei + Poze nemaivăzute de la nuntă

Lavinia Petrea, veste cumplită la medic în timpul celei de-a doua sarcini: “Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă”

Lavinia Petrea a dezvăluit recent drama pe care a trăit-o pe când era însărcinată cu prima fetiță, Klara, și pe care a ținut-o secretă în tot acest timp. Dezvăluirea a fost făcută pe pe blogul ei, pe care și l-a lansat zilele trecute din dorința de a fi și mai mult în legătură cu persoanele care o admiră și care îi cer diverse sfaturi.

“«Sarcina este oprită din evoluție. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă» – Cu o expresie plină de compasiune, o doctoriță foarte tânără îmi spune aceste cuvinte după câteva minute bune de tăcere. Nu vedeam monitorul, nu auzeam nimic, dar îi urmăream ochii și fiecare muschi al feței, frumoasei doctorițe. Bruneta, cu fața de porțelan, foarte discret machiată. Nu o cunoșteam, nu era medicul meu, dar nu am privit-o cu neîncredere. Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Am intrat în clinică de mână cu soțul meu, emoționați și bucuroși că o să auzim bătăile inimii unei noi vieți. (…). M-au dus la un test de sânge pentru măsurarea hormonului HCG, specific femeilor însărcinate. Era prezent în sânge, dar nu chiar în cantitatea ideală. Am repetat testul la mai multe intervale de timp pentru că hormonul trebuie sa fie într-o continuă creștere din momentul în care apare sarcina. Al meu era, dar, iar, nu chiar cât scria la carte că ar trebui să fie”, a rememorat vedeta într-unul dintre materialele publicate pe blogul său oficial.

Află și: Lavinia Petrea, confesiuni din izolare: “Nu avem ajutor de niciun fel, nu a fost ușor”. Prezentatoarea de la Pro TV are trei copii

Cu inima frântă și un infinit de gânduri dintre cele mai negre, prezentatoarea a cerut ulterior părerea la încă trei medici.

“Am mers la o a doua ecografie la medicul care m-a asistat la prima naștere, și la care nu mersesem de prima dată pentru că nu găsisem loc în programări așa de repede pe cât doream. Am sunat-o. Era de gardă și am mers imediat să mă vadă. Și ea mi-a spus același lucru. Sarcina era oprită din evoluție, iar embrionul ori ceea ce se vedea la ecografie nici nu arăta normal și nici nu avea activitate cardiacă. A exclus posibilitatea ca sarcina să fie prea mică și din acest motiv să nu-i auzim bătăile inimii. Am stabilit să revin peste o săptămână, să mă mai vadă odată și să facem ce trebuie făcut… (…).

Peste câteva zile am mers să mai cer o părere… Fără să-i spun doctorului specialist în medicină materno-fetală despre ce este vorba, m-am întins pe patul de consultații pentru o ecografie de confirmare a sarcinii, pentru asta mă programasem… După câteva minute, aud aceleasi vorbe pentru a treia oara: nu are activitate cardiacă. Dar… «Beta HCG este tot în creștere de o săptămână de la primul test», îi spun eu, : «Nu este posibil, totuși…», insist eu. «Nu! Îmi pare rău, dar sarcina este oprită din evoluție. Valoarea în sânge a hormonului mai poate fi în creștere chiar și o săptămână după oprirea din evoluție» (un fel de inerție a organismului, îmi explică doctorul)”, a mai notat Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea, mărturii despre copilul-miracol

În cabinetul celui de-al patrulea specialist, prezentatoarea de la Pro TV a primit minunata veste că totul este în regulă cu sarcina sa: Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima. Reacția doctoriței întârzia să apară. Se uita și se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul și… se auzeau perfect bătăi de inimă! Acele bătăi pe care le auzisem și atunci când i-am ascultat pentru prima dată inima bătând lui Mathias. «Nu vreau să îți dau false speranțe și nici să mă grăbesc să îți spun că totul este în regulă cu sarcina ta, dar uite, eu văd acum un embrion care arată ca un inel cu diamant! Așa spunem noi medicii când o sarcină la început arată cum trebuie. Ai un inel cu diamant! Și are activitate cardiacă», îmi spune medicul Alina Pleșoianu. Eu mă blocasem. Acum îmi stătuse mie inima de fericire. Alina îi arată ecografia unei alte colege, pentru încă o părere, și aud iar: «Ai un inel cu diamant». Hai să ne revedem peste o săptâmână! Am ieșit din cabinet și aveam impresia că sunt învăluită în lumină. Mi se întâmplase un miracol. Eram eu și un soare. (…).

Lavinia Petrea a adus-o pe lume pe Klara pe 11 noiembrie 2016. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a născut prin cezariană, la o maternitate privată din București, iar micuța ei prințesă a avut în prima ei zi pe Pământ 3 kg și 49 de cm. Șirul mărturiilor despre copilul-miracol al vedetei s-a încheiat cu un gest emoționant față de mamele care și-au pierdut copii în diferite circumstanțe nefericite: “Îngenunchez în fața ta, femeie care ți-ai pierdut copilul nenăscut, și îți spun cu smerenie: nu ai greșit cu nimic! Nu-ți purta vină! Privește în ochii care îți caută privirea și care au nevoie de tine. Pentru ei ești Univers!”.

View this post on Instagram

????

A post shared by Lavinia Petrea (@laviniapetrea) on

Citește și: Lavinia Petrea, o mămică tare descurcăreață! Ce sacrificii face prezentatoarea de la Pro TV pentru cei trei copii

Astăzi, vedeta a publicat pe Instagram poza de album de mai sus în care apar atât cei trei copii, dar și soțul ei. Karina, mezina familiei, a venit pe lume pe 10 august 2018, iar de atunci, viața vedetei și a lui Romulus Dan Varga s-a schimbat din nou. Formula de cinci îi face să se simtă ca niște părinți extrem de împliniți.

Lavinia Petrea s-a căsătorit în secret

În urmă cu șapte ani, Lavinia Petrea și Romulus Dan Varga s-au căsătorit în secret. Cunoscutul procuror a participat la condamnarea lui Cristian Cioacă. Prezentatoarea de la Pro TV și soțul său au împreună trei copii: Mathias, Klara și Karina.