O prezentatoare de la Antena 3 și-a dat demisia. Anunțul făcut în direct: “O vedem pentru ultima dată la TV”

Publicat: 29/12/2019 | 12:00

Una dintre prezentatoarele de la Antena 3 și-a dat demisia. Astăzi, după ce a adus pentru ultima dată noutățile în casele românilor, ea și colegul său de la “Știrile Dimineții” au vorbit despre anunțul plecării din lumea televiziunii.

O prezentatoare de la Antena 3 și-a dat demisia

“Știrile Dimineții” de la Antena 3 au fost marcate astăzi de un anunț trist pentru unii dintre telespectatori. Prezentatorul Florin Badea a fost cel care a dat vestea în momentul în care a venit timpul pentru rubrica meteo. Când i-au auzit vorbele, unii dintre oameni au crezut că este o glumă… însă, în realitate, prezentatoarea Denisa Țicu și-a dat demisia de la Antena 3.

“Doamnelor, domnilor, mare atenție, o vedem pentru ultima dată la TV pe Denisa Țicu”, a afirmat Florin Badea în cadrul “Știrilor Dimineții”.

Deocamdată, nu se știe dacă fosta prezentatoare de la Antena 3 pleacă la un alt post de televiziune sau se retrage complet din lumea televiziunii.

Astăzi a fost ultima zi de muncă pentru prezentatoarea de meteo Denisa Țicu © captură Antena 3
Astăzi a fost ultima zi de muncă pentru prezentatoarea de meteo Denisa Țicu © captură Antena 3

“Mă speriasem, am crezut că știi ceva și nu știi cum să-mi comunici. Într-adevăr, e ultima mea apariție pe acest an, toată urările mele de bine, un an magic să aveți”, a mărturisit Denisa Țicu, vizibil emoționată de momentul despărțirii de telespectatori și, implicit, de colegii la care a lucrat mulți ani la Antena 3.