O postare din mediul online a lui George Burcea a pus fanii pe gânduri. Nu o poate uita pe Andreea Bălan?

Publicat: 31/03/2020 | 12:55

Chiar dacă păreau, la un moment dat, familia perfectă, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns într-un impas… sentimental, iar cei doi au decis să pornească pe drumuri separate. Dar amintirile comune cîntăresc greu în această balanță, iar o postare recentă a lui George Burcea i-a determinat pe internauți să se întrebe dacă nu cumva Andreea Bălan rămâne, în continuare, în gândurile sale.

Totul poate fi interpretabil, din acest punct de vedere, însă nu iese fum fără foc, cum se spune de foarte multe ori. George Burcea a postat în mediul online o fotografie și un mesaj, iar mesajul îl are ca personaj principal pe un bărbat care este izolat la domiciliu în această perioadă de criză medicală.

Numai că bărbatul respectiv este izolat alături de… fosta soție, iar internauții – care nu încetează să facă presupuneri diverse atunci când este vorba despre vedete – au plecat de la premisa că George Burcea nu o poate șterge din amintire pe Andreea Bălan. George Burcea a alăturat și un fundal sonor postării sale, plasând piesa celor de la Carla`s Dream, ”Acela”.

(VEZI ȘI AICI: GEORGE BURCEA, ANUNȚ BIZAR DUPĂ ANUNȚUL DIVORȚULUI DE ANDREEA BĂLAN: „GATA, DORESC SĂ VĂ ANUNȚ CĂ..”)

Nu am mai avut ce să salvez”

Andreea Bălan a povestit că George Burcea nu a vrut să fie ajutat și și-a dorit o altă viață, motiv pentru care a renunțat la cea de familie. Într-o emisiune de televiziune, Andreea Bălan a mărturisit că George Burcea pare că este mulțumit de cum au evoluat lucrurile pentru el și este împăcat cu alegerile făcute, dar… și cu noua lui viață.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez… El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a mărturisit Andreea Bălan, într-un episod din vlogul ei de pe YouTube.

(CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA O UMILEŞTE PE ANDREEA BĂLAN? POSTAREA CARE A UIMIT PE TOATĂ LUMEA)