O nouă zi, un alt buchet de trandafiri! Bianca Drăgușanu, răsfățată la maximum de un bărbat misterios

Publicat: 22/11/2020 | 11:20

O nouă zi, un alt buchet de trandafiri! După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu pare să-și fi găsit liniștea în brațele altui bărbat care o răsfață la maximum.

Nici măcar ei nu mai știu, probabil, câte șanse au dat poveștii lor de dragoste însă un lucru este cert. Bianca și Alex Bodi și-au spus definitiv ”Adio”. În timp ce afaceristul și-a asumat relația cu Daria Radionova, fosta prezentatoare TV pare să fi trecut, la rândul său, peste despărțire.

Sâmbătă, dis-de-dimineaă, Bianca Drăgușanu a publicat pe contul ei de Instagram imagini cu un buchet imens de trandafiri albi. Ei bine… o nouă zi, un alt buchet de flori!

Și astăzi, de la primele ore ale dimineții, diva a fost surprinsă cu un buchet de trandafiri, de această dată roșii. În dreptul imaginilor, Bianca Drăgușanu a postat o inimă roșie, dovada faptului că au apărut deja primele semne de îndrăgosteală. Momentan, însă, blondina nu vrea să divulge identitatea bărbatului misterios care o răsfață la maximum.

Bianca Drăgușanu, răsfățată de un bărbat misterios

Bianca Drăgușanu are o fetiță cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu și Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013. Cununia religioasă și nunta propriu-zisă le-au făcut pe 29 septembrie 2013. Nașii lor de cununie au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni, însă, după ce au devenit soţ şi soţie, cei doi au divorțat.

Povestea însă nu a ajuns la final în 2014. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a dezvăluit că este însărcinată. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016, iar, după aproximativ doi ani de la nașterea fetiței lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să pună punct definitiv relației lor.

În 2019, Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Alex Bodi și s-a căsătorit civil cu el pe 1 august. Ceremonia a fost organizată în mare secret, iar la eveniment au participat doar câțiva prieteni apropiați. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat însă de afacerist, la notar, pe 10 martie 2020. Apoi, au urmat o serie de despărțiri și împăcări cu momente tensionate.

Citește și...