O nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Primele declarații ale celor doi. „Mai avem foarte puțin și vom termina”

Publicat: 13/05/2021 | 20:06

De luni de zile Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află într-un conflict de deschis, ce pare că nu se mai termină. Astăzi, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț, iar la ieșirea din tribunal cei doi au oferit câteva declarații. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise?

În urma „întrevederii” de astăzi de la tribunal, Claudia Pătrășcanu s-a declarat foarte încrezătoare. Aceasta a ieșit zâmbind și a spus că nu mai este mult până întreaga poveste se va sfârși. Mai mult, atunci când a fost întrebată în custodia cui o să rămână copii, artista a fost amuzată și a declarat că este normal ca aceștia să rămână alături de mamă. Judecând după atitudinea pozitivă a vedetei pare că unele decizii deja s-au luat în favoarea ei. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU ÎNTRE CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ȘI GABI BĂDĂLĂU. POLIȚIA A FOST NEVOITĂ SĂ INTERVINĂ)

„Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu sunt supărată, m-ați binedispus. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată. Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide.

 Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală. N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine.”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău, reținut în declarații

În opoziție cu fost soție, Gabi Bădălău nu a fost prea bine dispus. Bărbatul a fost reținut în declarații și nu a vrut să ofere prea multe informații. Mai mult, acesta a negat existența scandalului de weekend-ul trecut

 „Nu o să fac nimic mai departe, un curs al anchetei pe care îl respectăm și atât. Ce scandal? A fost un scandal? Da, am încercat să rezolv niște lucruri cu Claudia.”, a spus Gabi Bădălău.

(VEZI ȘI: DISCUȚIE HALUCINANTĂ ÎNTRE GABI BĂDĂLĂU ȘI CLAUDIA PĂTRĂȘCANU! AFACERISTUL ȘI-A ”BÂRFIT” ACTUALA IUBITĂ LA FOSTA SOȚIE)