O minoră de 13 ani a fugit de acasă și nu s-a mai întors! Familia acesteia e disperată

Publicat: 22/02/2020 | 15:46

Încă un caz de dispariție alarmează autoritățile române! Poliția Județeană Mehedinți este pe urmele unei minore de 13 ani care a dispărut din Drobeta Turnu Severin în urmă cu câteva zile.

Tânăra dată dispărută se numepște Alexandra Lorena Olaru , are ochii căprui, fața rotundă, păr lung și negru, 52 de kilograme, 1,60 metri înălțime și o construcție atletică.  În momentul în care a plecat de acasă, copila era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni albaștri, purta o bluză neagră și pantofi sport albi în picioare.

Mama minorei  spune că aceasta a plecat de acasă cu un prieten.  Însă după câteva ore în care a văzut că tânăra nu-și face apariția, a sunat de urgență la 112.

Oricine poate să ofere informații legate de minora este rugat să apeleze imediat numărul de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

O altă tânără a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână

Mocan Ana Maria, din Deva, este căutată în prezent de autorități, după ce  fata a dispărut de acasă pe data de 15 februarie.  Tânăra are părul blond, ochi albaștri și fața ovală.

La momentul la care a dispărut, aceasta purta o pereche de blugi, geacă subțire din material textil neagră şi o pereche de adidaşi albi.