O mega-vedetă de la Pro TV, reacție după scandalul din Rahova: ”Dacă o mai țineți așa, cu party pe stradă, ciomăgeli cu Poliția, elicoptere…” Continuarea te dă pe spate

Publicat: 22/04/2020 | 09:54

Scandalul de proporții din cartierul Rahova, în timpul căruia polițiștii au recurs la focuri de armă, iar 37 de persoane au fost duse, apoi, la audieri, a fost taxat de una dintre vedetele postului Pro TV. Ca de obicei, a făcut haz de necaz! (CITEȘTE ȘI: CABRAL, REVOLTAT DE CONDIȚIILE DIN SPITALELE DIN ROMÂNIA! ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS A TRANSMIS UN MESAJ TULBURĂTOR: „MAJORITATEA UITĂ COLCĂIALA DE MICROBI, INFECȚII ȘI JEG”)

Este vorba de simpaticul Cabral. Prezentatorul emisiunii ”Ce spun românii” a postat pe Facebook câteva rânduri în care amintește de incidentul de acum două zile, apoi face …previziunile. ”Dacă o mai țineți așa cum vă distrați de câteva zile, cu party pe stradă, ciomăgeli cu Poliția, elicoptere și arestări… o să faceți Berceniul să pară Hollywood!

NU RATA: EL A FOST „ARMA SECRETĂ” A POLIȚIEI, ÎN „BĂTĂLIA” DIN RAHOVA. SPORTIVUL CARE A REPREZENTAT ROMÂNIA LA OLIMPIADA DE LA RIO I-A SPERIAT PE SCANDALAGII DUPĂ CE…

Cociocul va fi văzut ca Santa Monica Beach, Brâncoveanu va fi Sunset Boulevard și cei care stau la 8/8 ori 10/10 vor spune că au… lofturi! :)))”, a scris Cabral, pe pagina de socializare.

Cabral, analiză la ”sânge” despre români și pandemie

În urmă cu două săptămâni, Cabral făcea o analiză la țintă în timpul pandemiei de coronavirus: ”românul e prietenul ăla prost. de bun”. Cabral nu a ratat atunci ocazia de a lovi în cei care nu bagă în seamă ce spun ordonanțele.

”După o dictatură care i-a pus pe butuci cam toate cele… după o democrație furată în care i s-au ciordit ce mai rămăsese… românul tot aici, tot la fel.

VEZI AICI: MOMENTUL LUI CABRAL! CUM LE-A ARĂTAT AMICILOR VERIGHETA: ”IA SPUNEȚI, CUCUVĂILOR…”

Românul plătește ani la rând taxe și impozite, CAS, CASS, MASS, FASS… și vede de fiecare dată când întră în spital… ori condiții de lagăr de exterminare ori câte-un lăbărțat buzunar de halat. Bonus… un stafilococ. Desigur, auriu, să se vadă luxul.

Românul vede ani la rând cum politicienii îndeasă cu amândouă mâinile bani publici în etaje de viloaie sau roți de 22 pe supercaruri. Vacanțe în locuri pe care românul nu le vede nici pe Instagram. Cârpe pe care le vedem apoi evaluate la știri în mii de euro.

Și-atunci când vine pustiul peste el… românul știe că nu se poate baza pe nimeni… decât pe el.

Sigur, românii se înjură de ceva timp pe Facebook de zici că-i Campionat Național de luat morții la rând.

Află și: Bărbat gol pușcă, împușcat mortal de un polițist! S-a întâmplat într-un bloc din București VIDEO

Dar când e vorba că se împute treaba… de unde – de neunde, bagă mâna în buzunar și trimite benevol și nesilit de nimeni bani către cei în care are încredere că pot rezolva nenorocirea.

De ce spun asta?

Păi, de exemplu, Melania a strâns cu ZideBine aproape 647.000 de euro.

Și astea sunt spitalele unde au trimis, până acum, achiziții de 600.000 de euro”, a postat vedeta, iar numele acestora curg, într-o listă măricică.