O mașină condusă de un șofer băut a fost lovită de tren în județul Timiș

Publicat: 27/12/2019 | 21:28

Un bărbat a fost rănit, vineri seara, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată dintre localitățile Comloșu Mare și Teremia Mare din județul Timiș. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, șoferul în vârstă de 66 de ani era băut.

Potrivit ISU Timiș, în urma accidentului șoferul mașinii a rămas blocat în autoturism. După ce a fost scos, acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Victima era singură în mașină, în momentul producerii accidentului, iar în trenul regio se aflau trei călători și conductorul.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că șoferul mașinii, un bărbat de 66 de ani, era băut. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, bărbatul, care nu a respectat indicatorul Stop, a fost transportat la spital, unde îi vor fi recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La accident au intervenit, pe lângă polițiști, o autospecială din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare cu cinci subofițeri și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Timiș.