O mare sportivă a devenit mămică pentru a doua oară. Prima fotografie cu micuțul

Publicat: 08/03/2021 | 22:57

Bucurie mare în lumea sportului! Becky Adlington a devenit mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Sportiva a adus pe lume cel de-al doilea copil și se simte cum nu se poate mai împlinită.

Medaliată cu aur și fostă deținătoare a recordului mondial la înot, Becky Adlington a anunțat că a devenit mămică pentru a doua oară. Bebelușul proaspăt adus pe lume se numește Albie Bennett Parsons și s-a născut pe 4 martie.
Albie este al doilea copil al lui Adlington, care a născut prima sa fiică, pe Summer, în anul 2015. Primul copil al sportivei a fost făcut cu fostul ei soț, Harry Needs, scrie swimswam.com.

Prima imagine cu micuțul

Pe contul ei de Instagram, sportiva de performanță a postat și prima imagine cu micuțul Albie Bennett Parsons, iar fanii au fost în extaz să-l cunoască.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Becky Adlington (@beckadlington)

Adlington este unul dintre cei mai de succes înotători din Marea Britanie din ultimii ani, după ce a adunat o serie de medalii internaționale de importanță majoră, de-a lungul carierei sale. Adlington a câștigat două medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2008.

De asemenea, a depășit recordul mondial al lui Janet Evans din 1989 de 8: 16.22, atingând un 8: 14.10. Adlington a împărțit podiumul cu italianca Alessia Filippi (8: 20.23) și rivala ei din Danemarca, Lotte Friis (8: 23.03).
De când s-a retras din sport, Adlington a rămas în lumea înotului, acționând ca și comentator BBC la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, Campionatele Mondiale din 2017 și Campionatele Europene din 2018. Adlington a fondat, de asemenea, o fundație numită Becky Adlington Swim Stars. Adlington a dezvăluit de multe ori că „fiecare copil din Marea Britanie trebuie să poată înota 25 de metri până când va termina școala primară” și speră că programul ei va contribui la atingerea acestui obiectiv.