O mamă și fiica ei riscă să ajungă în stradă, în plină pandemie COVID-19. Înglodată în datorii, Maria Vintilă cere ajutorul oamenilor: “Sunt disperată! Îi rog pe toți…”

Publicat: 15/04/2020 | 09:45

Maria Vintilă (45 de ani) și fiica ei, Miri-Nectaria (7 ani) sunt la un pas să ajungă în stradă. Disperată, femeia solicită ajutorul oamenilor pentru a-și putea plăti chiriile și întreținerile restante, dar și pentru a-și procura mâncare. Cele două locuiesc într-un apartament din București și ar putea fi evacuate în orice moment.

VEZI AICI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA & SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU AU FĂCUT CHETĂ PENTRU UN BEBELUȘ!

În ultima perioadă, viața Mariei Vintilă s-a schimbat radical, iar datoriile au copleșit-o, potrivit libertatea.ro. La întreținere și chirie a adunat, până acum, restanțe de 3.000 de lei. Proprietarul a înțeles-o până acum, dar și răbdarea are o limită, iar femeia, trimisă în șomaj tehnic din cauza pandemiei, riscă să rămână fără acoperiș deasupra capului.

Nu știu ce să mai fac, încotro să o apuc. În șomaj voi lua puțin peste 1.000 de lei… Cu ce să plătesc atâtea datorii? Din ce să pun mâncare pe masă pentru fetiță? Sunt disperată! Îi rog pe toți aceia care pot să o facă să mă ajute să plătesc datoriile, să nu ajung în stradă cu fetița!, a spus femeia.

VIDEO. Un bărbat mort din Ecuador, transportat ilegal cu mașina de rude. Aceștia le-au spus militarilor că bărbatul doarme

Primăria i-ar fi întors spatele

Maria Vintilă este dispusă să-și construiască propria casă, însă nu are pământ pe numele ei, iar Primăria Sectorului 4 i-ar fi întors spatele când a cerut ajutor.

VEZI ȘI: I-AU MURIT DOI COPII, SOȚUL, I-A ARS CASA, IAR ACUM…

Însă, dacă ar exista cineva care mi-ar putea dona un petic de pământ la marginea Bucureștiului, unul cât de mic, să-mi fac o căsuță modestă, ar fi extraordinar. Așa nu aș mai cheltui pe chirie. Sunt oameni care au vrut să mă ajute cu materiale de construcții, dar nu le-am primit pentru că nu am ce să fac cu ele…”, a spus Maria, care ar fi cerut, fără succes, ajutorul Primăriei Sectorului 4.

Cei care vor să o ajute pe Maria Vintilă și pe fetița ei, pot dona bani în următoarele conturi:

RO98 BACX 0000 0012 7457 7001 – RON

RO02 RZBR 0000 0600 1552 6177 – EUR