O mamă s-a speriat îngrozitor după ce a observat „numărul 666” într-o poză lângă copiii ei. FOTO

Publicat: 08/12/2020 | 11:37

O mamă din Marea Britanie care doar ce se întorcea de la cumpărături alături de cei doi copii ai săi, a traversat în drumul spre casă un teren de fotbal unde le-a făcut celor mici o poză.

După ce s-a uitat la imagini, femeia a rămas terifiată observând că lângă copiii ei apare numărul 666, considerat „numărul antihristului”, scrie Mirror.

Speriată, femeia din Aberdeen, a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au încetat să apară. „Este foarte tulburător”, a comentat cineva.

Ce semnificație are numărul 666

Numărul 666 e cunoscut drept „numărul bestiei” în Noul Testament, iar în teoriile conspirației, adepții se referă adesea la el și ca numărul Antihristului.

Adesea, numerele sunt folosite în Biblie ca simboluri. Șapte înseamnă, în general, plenitudine sau perfecțiune. Numărul șase, fiind cu o unitate mai mic decât șapte, poate însemna ceva incomplet ori imperfect în ochii lui Dumnezeu și poate fi pus în legătură cu dușmanii lui Dumnezeu (1 Cronici 20:6; Daniel 3:1).

Citește și: Povestea care a devenit virală! A auzit zgomote ciudate în casă și a făcut o fotografie. Detaliul care a îngrozit pe toată lumea