O mamă româncă susține că fostul soț american i-a “răpit” copilul, profitând de starea de urgență

Publicat: 25/03/2020 | 23:46

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare legate de cazul disperat al unei mame românce. Femeia susține că fostul soț american i-a ”răpit” copilul, profitând de starea de urgență. (CITEȘTE ȘI: STAREA DE URGENȚĂ DĂ PESTE CAP DIVORȚUL CELUI MAI BOGAT ROMÂN)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a aflat amănunte incredibile legate de situația cu care se confruntă o tânără mamă din Capitală. (NU RATA: PE TIMP DE PANDEMIE, MEDICII ROMÂNI SE ÎMBRACĂ DE LA CĂTĂLIN BOTEZATU)

Andreea Hartman este disperată. Tânăra susține că fostul partener de viață, cetățean american, de care a divorțat în urmă cu trei ani, ar fi profitat de starea de urgență instituită în România și i-a ”răpit copilul.

Potrivit spuselor acesteia, weekendul trecut, fostul soț, Michael, a luat copilul, conform programului de vizitare, iar duminică, atunci când trebuia să-l aducă pe micuț mamei, bărbatul a informat-o pe aceasta că refuză.

Andreea alături de fiul ei, Victor

”El avea program de vizitare în săptămânile impare. Vineri, de la ora 16, până duminică la ora 19. Duminica trecută, când trebuia să-l aducă pe copil, mi-a trimis un email prin care mă anunța că el nu o să respecte programul, pentru că logodnicul meu ar fi călătorit în afara țării și n-ar fi respectat perioda de izolare.

Fostul meu soț insinuează că eu și actualul meu logodnic îl punem în pericol pe copil cu o posibilă infectare cu coronavirus. Din acest motiv, refuză să îmi dea copilul. Luni am fost cu Poliția acasă la el, i-a invitat pe agenți în curte, le-a spus că eu îl hărțuiesc, dar nu a vrut să-l arate pe micuț nici autorităților. Eu nu știu dacă fiul meu se află acasă la el. El a spus că îmi dă copilul pe data de 30 aprilie, atunci când susține el că terminăm noi perioada de autoizolare”, a declarat Andreea Hartman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Michael, cetățeanul american acuzat de fosta soție că i-a “răpit” copilul

Îi e frică că fostul soț va pleca cu micuțul în America!

”L-am raportat autorităților ca și copil dispărut. I-am făcut și plângere penală. Am trimis și o înștiințare Departamentului de Emigrări al Statelor Unite, pentru că fiul meu are dublă cetățenie. Autoritățile mi-au zis că o să dureze soluționarea acestui caz din cauza stării de urgență. N-au putut să îmi spună concret ce măsuri se impun în acest caz. El știe foarte bine că, în această perioadă, instanțele nu lucreză și profită de această situație. Copilul are domiciliul la mine și el are program de vizitare. Nu exclude nici varianta în care să plece cu copilul în America, mai ales că autoritățile de peste Ocean au transmis tuturor cetățenilor să se întoarcă în State dacă nu sunt în siguranță în țările în care se află”, ne-a mai declarat Andreea. (VEZI ȘI: UN CUNOSCUT PSIHOLOG TE “ANTRENEAZĂ” SĂ STAI ÎN CASĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)