O mamă depresivă și-a aruncat copiii pe geam, apoi a sărit în gol. După ce a căzut, femeia a continuat să-i rănească pe cei mici

Publicat: 14/06/2021 | 09:18

O mamă depresivă din Brooklyn, Statele Unite, și-a aruncat copii pe geam, apoi a sărit și ea de la etajul doi. Aflată în stare conștientă după căzătură, femeie a continuat să-i lovească puternic pe cei mici.

Femeia în vârstă de 24 de ani și-a aruncat fiica de doar 4 săptămâni și fiul de doi de la etajul doi al imobilului în care locuiesc. Ulterior, și ea a sărit în gol, dar nu și-a oprit atacul asupra copiilor.

Toți cei trei erau dezbrăcați, potrivit vecinului femeii, Carl Chin, în vârstă de 41 de ani. Acesta a auzit căzătura unuia dintre copii.

„Când femeia a căzut nu și-a pierdut conștiența. Și-a apucat copiii și a continuat să îi rănească”, a declarat bărbatul pentru The Post.

Tânăra dezorientată psihic și-a fi lovit copilul cu capul de asfalt, potrivit lui Carl Chin, care a povestit că a fugit spre casa ei, a sărit gardul și s-a luptat cu ea ca să îi ia nou-născutul din brațe.

„Ținea copilul cu un braț și a trebuit să îl iau și să îl țin până când poliția și paramedicii au venit. Încerca să își rănească copiii și când i-am luat din strânsoare într-un fel mi-a mulțumit că am grijă de ei. Apoi a început să vorbească singură spunând că a obosit să fie de una singură, a mai relatat acesta.

Posibil să sufere de depresie post-natală

De asemenea, acesta a declarat că nu crede că femeia și-a rănit intenționat copiii pentru că nu era nervoasă sau furioasă și nu avea nicio expresie facială.

„Nu le-a spus nimic copiilor (…) Habar n-am ce se întâmpla cu mama. Nu o cunoșteam și nici nu o mai văzusem înainte, dar în mod clar nu se afla în starea de spirit potrivită. Trebuie să fi avut vreun fel de cădere mentală pentru că erau toți goi’”, a mai declarat vecinul femeii.

Un alt martor la incident a declarat că fetița avea sângerări la nivelul unei urechi iar băiatul avea vânătăi pe față și pe genunchi.  Bebelușul a fost transportat la spital în stare critică, precum și mama și copilul de doi ani care nu aveau răni grave.