O mai țineți minte pe fosta concurentă de la Insula Iubirii care a făcut amor cu Andy? Diana Constantin revine la TV într-un show cunoscut

Publicat: 26/01/2020 | 11:31

O mai țineți minte pe Diana Constantin, fosta concurentă de la “Insula Iubirii” care a făcut amor cu Andy? Ei bine, focoasa brunetă revine la TV în cadrul unui show cunoscut. Vă reamintim că ea s-a înscris la emisiunea filmată în Thailanda de două ori din dorința uriașă de a descoperi dacă se află sau nu lângă bărbatul potrivit. 

Citește și: Sex la Insula Iubirii! Cele mai fierbinți scene din sezoanele trecute | Video interzis minorilor

Diana Constantin, concurentă în emisiunea prezentată de Gabriela Cristea

Diana Constantin, una dintre fostele participante de la “Insula Iubirii”, și-a anunțat prietenii că va intra în competiția “Like a star”, moderată de Gabriela Cristea și difuzată pe Antena Stars. Ea și-a schimbat look-ul de la ultima apariție în show-ul de la Antena 1 și, din decembrie 2019, se pare că este și într-o relație.

Citește și: Diana de la Insula Iubirii a fost abandonată la naștere, iar ce a aflat la naștere i-a dat lumea peste cap brunetei fatale de la Antena 1

Cel care i-a furat inima de această dată primește mereu declarații de la focoasa brunetă pe rețelele de socializare.

Diana Constantin, scene de sex la “Insula Iubirii”

Citește și: Diana de la Insula Iubirii a făcut marele anunț: „N-am o preferință… Dacă vei fi băiat, vreau să semeni cu tatăl tău…”

Diana Constantin a participat prima dată la “Temptation Island – Insula Iubirii” alături de Ben, pe numele din buletin Pollak Bohus. Ea s-a despărțit de controversatul afacerist pentru ispita Andy cu care a întreținut relații intime în timpul filmărilor din Thailanda. În cadrul sezonului trecul de la “Insula Iubirii”, bruneta s-a înscris alături de Aurel Deacanu, un fost concurent al show-ului prezentat de Radu Vâlcan.

Citește și: Primele scene sexuale de la “Temptation Island – Insula Iubirii”. Diana și Aurel și-au dat frâu pasiunii

Cei doi s-au despărțit și, pe durata filmărilor, ea a format cuplu cu George, dar își declara sentimentele pentru Andy.