O mai ţii minte pe Lorena Lupu, cea care ştia secretul femeilor puternice şi independente? A produs un scandal monstru la iUmor

Publicat: 27/04/2020 | 10:02

Lorena Lupu, cea care a devenit cunoscută publicului larg în urma unei reclame pentru o agenție de vido chat, a provocat un adevărat scandal la iUmor. Concurenta a revenit pe scena emisiunii cu un moment artistic.

Lorena Lupu a prezentat în fața juraților un număr inedit. Ea a interpretat două roluri, unul de bărbat și altul de femeie, în același timp. A fost costumată pe jumătate de corp într-o tânără, iar cealaltă într-un bărbat și a redat un dialog între cele două personaje. (CITEȘTE ȘI: A MURIT UN CELEBRU ACTOR DIN SEINFELD ȘI STAR TREK)

Însă, simpla apariție a Lorenei pe scena iUmor a declanșat numeroase controverse. În momentul jurizării Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a adus în discuție celebra reclamă în care tânăra a fost protagonistă, iar de aici a izbucnit un scandal. (VEZI ȘI: MOARE VIRUSUL COVID-19 LA CĂLDURĂ? AVERTISMENTUL MEDICULUI-ȘEF AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE EPIDEMIOLOGIE)

Actorul s-a enervat și a ținut un discurs despre felul în care oamenii aleg să facă bani și despre ce însemnă acest lucru. A sancționat dorința unor tineri de a ajunge cât mai repede la câștiguri mari, indiferent de ce trebuie să facă pentru ele.

Ieșirea lui Mihai Bendeac a fost dezaprobată de ceilalți doi colegi, iar Cheloo chiar a părăsit masa juriului. Lorena Lupu a încercat să îi explice artistului ca acea reclamă nu a însemnat nimic și că ea doar a interpretat un rol contra unei sume frumoase de bani.

În final, Mihai Bendeac a concluzionat că ieșirea lui nu are legătură cu tânăra sau cu numărul ei artistic și că a fost doar scânteia care a aprins un fitil. Actorul a criticat un curent ce a luat nașterea în această perioadă și o tendință spre superficialitate și bani a tinerilor.