O mai ții minte pe Jennifer Dumitrașcu din „Îngerașii”? Cum arată la 19 ani

Publicat: 28/04/2021 | 10:58

Fetița blonduță care juca în rolul Carinei din producția „Îngerașii”, de pe Acasă TV s-a transformat într-o adevărată femeie. Jennifer Dumitrașcu are 19 ani și o recunoști cu greu dacă o vezi pe stradă. 

Telenovela „Îngerașii”de pe Acasă TV a fost foarte îndrăgită de publicul din România. Alături de Adela Popescu și Ioan Isaiu, Jennifer Dumitrașu încânta telespectatorii cu rolul său. Pe atunci era doar o fetiță de doar șase anișori, blonduță și tare simpatică. Acum, însă, anii au trecut iar Jennifer s-a transformat complet. Adolescenta a împlinit 19 ani, este foarte înaltă și în pas cu moda.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JENNIFER (@jennifer.dumitrascu)

Din distribuția serialului „Îngerașii” au făcut parte nume importante din lumea teatrului și filmului românesc, printre care Marian Râlea, Rodica Popescu-Bitanescu, Rodica Negrea, Lucian Ifrim, Ioan Isaiu, Dana Dembinski sau Adela Popescu. Alături de ei, au apărut și mai mulți copii, printre care Jennifer Dumitrașcu, Lili Sanboeuf și Ionuț Bora.

CITEȘTE ȘI NADIA COMĂNECI ȘI BART CONNER AU SĂRBĂTORIT NUNTA DE ARGINT! CE ȘI-AU TRANSMIS CEI DOI? „CEL MAI NOROCOS TIP DIN LUME”

Sursă foto: instagram.com/jennifer.dumitrascu/