O mai ştii pe Ozana Oancea, femeia părăsită de Radu pentru Dana Rogoz? Ce decizie a luat după ce actriţa a născut a doua oară

Publicat: 02/06/2020 | 18:32

Recent, Dana Rogoz a născut pentru a doua oară și pare că este mai fericită ca oricând alături de cei doi copii și soțul său, regizorul Radu Dragomir, alături de care are o relație de mai bine de opt ani. Pentru tânăra actriță lucrurile par să meargă extraordinar, însă nu la fel se întâmplă și cu Ozana Oancea, femeia care a fost părăsită pentru Dana.

Pentru a începe relația cu Dana Rogoz, Radu Dragomir a renunțat la o soție și un copil. Regizorul a fost căsătorit cu actrița Ozana Oancea timp de 17 ani și au avut împreună un băiat. Însă, Radu a decis să pună punct relației și să se orienteze spre altceva. (CITEȘTE ȘI: DANA ROGOZ, FĂCUTĂ PRAF DE FOSTA NEVASTĂ A SOȚULUI EI: „RADU AL MEU M-A PĂRĂSIT PENTRU O…” CE UMILINȚĂ!)

La acea vreme Ozana Oancea nu a înțeles gestul bărbatului și nici nu a avut ce să facă, s-a resemnat și a mers mai departe. (VEZI ȘI: MOMENTELE EMOȚIONANTE PENTRU DANA ROGOZ: „A FOST PRIMA OARĂ CÂND AM VĂZUT-O ȘI EU”)

 „E destinul lui  (n.r. Radu Dragomir) de acum încolo, e un om care și-a părăsit familia pentru o extraopțiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! (…) Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul și cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat”, a declarat Ozana, acum câțiva ani, în Revista Tango.

Ce a făcut Ozana Oancea după ce Dana Rogoz a născut pentru a doua oară

La doar câteva zile după ce Dana Rogoz a anunțat că a născut al doilea copil, Ozana Oancea a venit și ea cu un anunț. Actrița a postat un mesaj în care spune că a decis să  scoată la închiriat o casă aflată în centrul Capitalei.

„Căsoiul ăsta caută (fix acum și-a găsit) să fie din nou locuit. Sau, mai bine zis, muncit. E mare (115 mp x 3 suprafață), are și curte cu gard cu verdeață, e surprinzător, generos – sunt spații multe, nu seamănă sus cu jos. Stă foarte-n mijloc de oraș. Caută conașă sau conaș (chiriaș). Informații complete serioase dispo mintenaș.”, a scris fosta soție a lui Radu Dragomir.