O mai ştii pe Mariana Nenu, favorita fanilor din primul sezon Exatlon? Ce s-a ales de ea, la doi ani de când a apărut la Kanal D

Publicat: 10/06/2020 | 20:50

Mariana Nenu a devenit celebră după ce a participat la emisiunea „Exatlon”, în cadrul cărei s-a făcut remarcată prin dorința optimismul debordant și dorința de victorie. Atleta a atras simpatia publicului imediat și a reușit să ajungă destul de departe în competiție.

Fosta „Războincă” a oferit un exemplu demn de urmat. Chiar dacă viața ei nu a fost mereu ușoară, ea nu s-a descurajat niciodată și a trans din greu tot timpul pentru a-și atinge visurile. Mariana Nenu a fost un adevărat sprijin pentru colegii ei de echipă, cărora le ridica de fiecare dată moralul și îi încuraja să meargă mai departe. (CITEȘTE ȘI: MARIANA DE LA EXATLON, BĂTUTĂ CRUNT: “M-A ÎNJURAT, M-A LOVIT CU PUMNII ŞI PICIOARELE ŞI MI-A BĂGAT O STICLĂ ÎNTRE COASTE!”)

În prezent, sportiva care a trecut de prima tinerețe continuă să fie prezentă la cursele de ultramaraton și să se antreneze din greu. La doi ani după terminarea emisiunii „Exatlon”, Mariana a rămas fidelă pasiunii sale pentru sport și se antrenează din greu pentru a avea rezultate din ce în ce mai bune.

Mariana Nenu, peste 20 de atletism

Deși nu a avut o viață tocmai ușoară, Mariana nu a vurt să vorbească prea mult despre problemele prin care a trecut. Ea a recunoscut că și-a petrecut câțiva ani la un centru de plasament, iar acolo s-a apucat pentru prima dată de sport. La început a făcut gimnastică, apoi a trecut la atletism

Fosta concurentă are la activ peste 20 de ani de atletism, iar în 2017 a terminat unul din cele mai dure maratoane ale lumii. Ea a alergat în Grecia la Spartathlon, o cursă de 246 de kilometri, care a durat peste 33 de ore. (VEZI ȘI: MARIANA DE LA EXATLON, PE PATUL DE SPITAL: ”NICIODATĂ SĂ NU UIȚI…”)

Un alte succes al Mariana Nenu a fost înregistrat anul trecut la Campionatul Mondial de 24 de ore alergare de la Albi, în Franța. Ea a făcut parte din echipa celor patru atlete care au reprezentat România, fiind prima dată când țara noastră a fost prezentă la un astfel de eveniment. Iar rezultatul a fost unul foarte bun, Mariana împreună cu echipa de fete au reușit să ducă România pe poziția nouă a clasamentului.