O mai știi pe Dj Wanda? Artista a rămas fără bani, dar nu din cauza crizei. Deși încearcă să păstreze aparențele, ceva a dat-o de gol

Publicat: 06/04/2020 | 10:04

Dj Wanda a fost și rămâne în continuare unul dintre cele mai excentrice personaje din showbizul românesc. Deși a plecat din țară și s-a stabilit în Londra, după ce s-a măritat cu milionarul englez, se pare că nu duce lipsă de probleme. 

Dj Wanda se confruntă cu probleme serioase, dar nu din cauza crizei. Stabilită în Londra alături de soțul său, vedeta se poate declara mulțumită de viața pe care o trăiește, însă un lucru o nemulțumește și îi aduce un mare minus în viață, dar și în carieră. Mai exact, faptul că artista a rămas fără site, în urma neplății.

Da, ați auzit bine! Deși s-a măritat cu un milionar englez, se pare că Dj Wanda nu s-a putut descurca încât să-și achite cheltuielile de întreținere ale site-ului său, iar acesta a fost suspendat. Mai mult, nici până în acest moment, artista nu l-a plătit.

Dj Wanda s-a măritat cu un milionar englez

Știm cu toții că Dj Wanda este o excentrică, așa că nunta vedetei a fost una pe măsură. Ea a fost o mireasă atipică, dar extrem de frumoasă, iar tema evenimentului a fost Rock’N’Royal. Mai mult, după marea petrecere, pentru a le arăta tuturor că se înțeleg de minune, Dj Wanda și soțul ei au decis să bifeze lunar câte o excursie, lucru ce nu justifică faptul că artista are site-ul suspendat din cauza neplății. Înainte de nuntă, Dj Wanda povestea extrem de entuziasmată lucruri de culise și spunea că totul va fi diferit față de o nuntă pe care toți oamenii o văd peste tot.

„Nu este o nuntă în totalitate românească, asta pentru că o să o facem în Londra. Dar va avea şi o parte românească. Paula Chirilă, care este şi domnişoară de onoare şi una dintre prietenele mele cele mai bune, l-a pus deja în temă pe Karl şi i-a spus aşa: Karl, fii atent că vom avea şi tradiţii româneşti. Iar el apreciază foarte mult chestia asta. Paula s-a gândit şi mi-a spus: Vom răscumpăra mireasa!”, a declarat DJ Wanda la „Răi Da Buni”, acum ceva timp, înainte de nunta cu milionarul englez.