O mai știi pe Andreea „vă plac ȘLARFII mei?!”, de la Insula Iubirii? Cum arată în prezent fosta concurentă a show-ului de la Antena 1

Publicat: 14/02/2020 | 12:10

Andreea de la Insula Iubirii nu poate fi deloc uitată prea ușor. Toată lumea își aduce aminte de celebra ei replică: „Vă plac șlarfii mei”, care a devenit virală după ce a rostit-o. A venit în Thailanda alături de Gabi, iar cei doi au făcut deliciul telespectatorilor. 

În sezonul 4 al Insulei Iubirii, Andreea a venit alături de Gabi în Thailanda, pentru a-și testa relația. Cei doi au afișat încă de la început probleme mari în cuplul lor, jigniri și tot felul de neînțelegeri și situații bizare, care au devenit virale. Au fost dați afară din celebrul show de la Antena 1 tocmai pentru că nu se potriveau cu formatul emisiunii, dar și pentru că echipa a considerat că acest lucru le este benefic atât lor, cât și celorlalți concurenți de la Purimuntra și Minitel.

La aproape 3 ani de la terminarea filmărilor, viața Andreei arată cu totul diferit. La scurt timp de la venirea în România, aceasta s-a despărțit de Gabi și acum trăiește de una singură. După cum putem vedea pe contul de Facebook al fostei concurente de la Antena 1, aceasta nu a mai fost implicată deloc în vreo relație și se pare că nici nu are de gând să facă acest lucru prea curând.

Andreea postează numai fotografii în care apare singură, dar și numeroase clipuri video amuzante, pesemne că nu are o viață prea activă și își dedică majoritatea timpului rețelelor de socializare. Și, pentru că i-a plăcut enorm experiența din Thailanda, Andreea mai simte, din când în când, dorul de Insula Iubirii, căci postează și fotografii făcute în timpul filmărilor.

Replica ei a devenit virală

Andreea a interacționat, în Thailanda, cu mai multe ispite, printre care și Raul Popa, considerat cel mai matur dintre ispitele masculine. În timp ce stăteau la povești, Andreea l-a întrebat pe Raul dacă îi plac „șlarfii” ei. Într-o notă de ironie, ispita masculină a întrebat-o, din nou, ce anume trebuie să-i placă, mai, mai poate își corectează greșeala. Cu toate acestea, Andreea a continuat să-i repete lucruri legate de „șlarfii” ei, iar fanii Insulei Iubirii au generat numeroase meme-uri referitoare la replica amuzantă a fostei concurente.