O mai ştii pe Andrea, fosta iubită a lui Costi Ioniţă? Bulgăroaica a încins fanii! S-a fotografiat în ipostaze incendiare la mare

Publicat: 10/06/2020 | 20:11

Fosta iubită a lui Costi Ioniţă, bulgăroaica Andrea, a reuşit să-i lase pe toţi admiratorii cu gura căscată. Frumoasa blondină a devenit și mai sexy decât era și nu se sfiește să arate asta. Artista care a cântat în duet cu interpretul român s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, la mare.

Andrea Teodorova a reușit să facă furori pe Instagram cu o poză extrem de sexy. Aflată la plajă, blondina s-a fotografiat într-un costum de baie mulat, lăsându-şi la vedere sânii siliconaţi și corpul bine lucrat. Fanii s-au întrecut să-i de like-uri cântăreţei din Bulgaria, iar postarea ei a stârnit imaginația tuturor. (CITEȘTE ȘI: ÎN PLINĂ PANDEMIE, FLORIN SALAM ȘI COSTI IONIȚĂ PREGĂTESC ”LOVITURA” ANULUI! UNDE AU FOST SURPRINȘI CEI DOI ARTIȘTI)

Costumul de baie în dungi, cu un decolteu amplu i-a înnebunit pe fanii de pe Instagram. Cântăreața este într-o formă extraordinară și este conștientă de atuurile ei, pe care le exploatează din plin. Majoritatea fotografiilor pe care Andrea le postează îi subliniază formele apetisante și corpul bine lucrat.

Andrea l-a părăsit pe Costi Ioniță pentru un alt bărbat

Despre bulgăroaica Andrea s-a spus că a avut o relaţie cu Costi Ioniţă. Însă povestea de iubire nu a rezistat prea mult. Totul s-a sfârşit destul de repede, iar cântăreața la înlocuit pe Costi Ioniță cu pugilistul Kubrat Pulev. (VEZI ȘI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. DAN BĂLAN SE IUBEȘTE CU FOSTA LUI COSTI IONIȚĂ. CEI DOI SUNT FOARTE DISCREȚI CU RELAȚIA LOR)

Însă acest lucru nu a schimbat cu nimic faptul că blondina a avut un succes răsunător în România. Costi Ioniță a fost cele care s-a ocupat de promovarea produselor sale muzicale, iar colaborarea profesională dintre cei doi a fost apreciată de multă lume.

Andrea Teodorova s-a remarcat prin melodiile sale, dar și prin formele apetisante. Videoclipurile sale au atras toate privirile masculilor atât din România cât și din toată Peninsula Balcanică. Cântăreața a oferit fanilor un pachet complex de voce și aspect.