O mai știi pe actrița Maria Dinulescu? Ce face acum și unde a ajuns să trăiască

Publicat: 05/02/2020 | 21:01

Actrița Maria Dinulescu făcea furori acum câțiva ani, a rupt multe dintre inimile din showbiz și apoi a plecat în America. A vrut să urmeze visul american, însă acesta s-a spart destul de repede. Bruneta nu s-a putut acomoda prea bine acolo, așa că a schimbat iar țara.

Maria Dinulescu a reprezentat un adevărat fenomen în urmă cu zece ani. Era una dintre actrițele cele mai bune și căutate din industrie. Datorită talentului ei reușea să construiască niște personaje speciale și să dea viață multor povești. A fost apreciată și dorită de mulți bărbați și a frânt multe inimi când a hotărât să plece din țară.

Numele Mariei Dinulescu era pe buzele tuturor după ce scurtmetrajul „Trafic”, regizat de Cătălin Mitulescu, a câștigat Palme d’Or-ul la festivalul de film de la Cannes. La scurt timp a apărut „Poveste de la scara C”, unde actrița a jucat cu o dezinvoltură fenomenală, lucru ce a consacrat-o. La ceva timp Maria ajunge la Cannes cu mega-succesul „California Dreamin’”. Actrița a jucat în peste 40 de lungmetraje, scurtmetraje, videoclipuri și reclame care au transformat-o în una dintre cele mai apreciate actrițe din România.

„Puteam să joc decât prostituate și spioni”

În 2014, Maria Dinulescu a părăsit România și s-a îndreptat cu multe speranțe spre America, unde își dorea să devină o actriță cunoscută internațional. Însă visul american nu a fost așa roz cum a crezut ea. A locuit o vreme în Los Angeles, apoi în New York, dar nu s-a acomodat în nicun loc și nu a găsit roluri pe placul său.

„În America aveam accent și nu puteam să joc decât prostituate și spioni. Astea sunt roluri foarte mici, mor la începutul filmului, nu înseamnă carieră, nu înseamnă bani…M-am gândit unde accentul meu, proveniența mea au mai multă valoare”, a declarat Maria Dinulescu cu ceva timp în urmă.

După ce a realizat că America nu este pentru ea, Maria Dinulescu s-a reorientat și s-a mutat în Amsterdam, unde trăiește și acum.  S-a specializat pe regie de film și se concentrază pe asta.