O jurnalistă celebră a fost răpusă de COVID-19 „A fost o prietenă, un mentor, o mamă”

Publicat: 06/03/2021 | 12:05

O cunoscută jurnalistă din Africa de Sud, Karima Brown, s-a stins din viață în urma unor complicații COVID-19. Prezentatoarea era commentator politic îndrăgit în țara sa.

Familia jurnalistei Karima Brown a făcut o delcarație de presă, cu referire la regretata prezentatoare.

„A fost o prietenă, un mentor, o mamă, o colegă, o fiică și o persoană dragă, iubită de nenumărați oameni de-a lungul unei vieți trăite pe deplin și cu un angajament profund față de cele mai prețuite valori și principii ale sale.”

Potrivit acestora, Karima Brown va fi înmormântată în conformitate cu tradițiile islamice. „Un număr mic de persoane invitate vor participa la înmormântare și vor fi respectate toate reglementările COVID-19.” 

Karima Brown realiza o emisiune de succes, „The Fix”, deținea poziția de Chief Content Officer la Independent Media și publica editoriale politice extrem de urmărite.

Moartea jurnalistei Karima Brown i-a șocat pe oameni

Vestea morții ei a cutremurat  întreaga țară, liderii politici exprimându-și oamgiile.

Mă întristează știrile despre moartea Karimei Brown din cauzele legate de Covid19. Am lucrat împreună când a fost producătoare executivă la „Am Live” de la SAfm. Ea m-a impresionat atunci ca un lider, neînfricat, care și-a susținut echipa. Mă rog pentru ea și pentru fmilia ei!” a transmis un lider politic pe Twitter.